Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2021 20:36
Fransk transferguru: Pogba er nu åben for PSG-skifte

Det forlyder, at Manchester Uniteds Paul Pogba er åben for et skifte til Paris Saint-Germain.


Franske Paris Saint-Germain synes at købe alt, der rør sig, i dette vindue, hvor spillere som Donnarumma, Hakimi og angiveligt også Sergio Ramos bliver tilknyttet den franske hovedstadsklub.

Her til aften melder den altid velinformerede franske journalist Mohamed Bouhafsi, at også Paul Pogba kan være på vej til Parc Des Princes.

Bouhafsi uddyber via sin travle Twitter profil, at Pogba er blevet 'mere og mere åben for et skifte til PSG', hvorfor den franske storklub har taget kontakt til Manchester United.

28 årige Paul Pogba har kontraktudløb med United til næste sommer, hvilket betyder, at denne sommers transfervindue er klubbens sidste mulighed for at hive en god sum hjem for spilleren.

Pogba har ikke præsteret på et højt niveau i noget tid for United, mens han heller ikke længere har den samme centrale rolle på holdet.

Derfor har det længe ligget i kortene, at et exit kan være under opsejling, samtidig med, at det virker usandsynligt, at Pogba vil ende med at forlænge med De Røde Djævle.

Pogba spillede i alt 42 kampe for United i fjord - blandt andet med seks mål og ni assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE