AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 12:32
Fransk stortalent om United-skifte: Det skræmmer mig ikke

Hannibal Mejbri glæder sig til et nyt kapitel i fodboldkarrieren efter skiftet til Manchester United.


Der var stor rift om Hannibal Mejbri, da han ikke ønskede at skrive under på en kontrakt med AS Monaco.

Det endte med et skifte til Manchester United, der bekræftede handlen i går.

Hannibal Mejbri skal være en del af Manchester Uniteds U18-hold, og han ser frem til skiftet, hvor han har flere landsmænd, han kan spørge til råds, hvis han har brug for det.

- Vi deler samme træningsanlæg som Martial og Pogba, så jeg får mulighed for at snakke med dem. Der er også Noam Emeran, som jeg spillede sammen med i Clairefontaine. Jeg snakkede med ham i telefonen, og han sagde: "Det er fantastisk her. Du bør komme hertil", siger Hannibal Mejbri til Le Parisien og tilføjer: 

- Hans tilstedeværelse vil gøre det nemmere for mig at integrere mig. Aliou Traore har været her i to år, og han vil også kunne hjælpe mig. 

- Skiftet skræmmer mig ikke. Mine forældre vil også være her, og på banen skal man bare spille fodbold. Uden for banen er der sproget, men det kan man lære. Manchester som by lever og ånder fodbold. Det er smukt, lyder det fra Hannibal Mejbri.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED