AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 22:28
Fransk midtbanespiller på blokken hos The Big Six

Benjamín Bourigeaud er efter sigende en eftertragtet herre blandt de engelske storklubber.


Dagligt bliver utallige spillere sat i forbindelse med de engelske storklubber, og det er oftest de samme navne, der går igen og igen.

Nu bliver et nyt navn rygtet til Premier League.

Der er tale om den 25-årige franskmand, Benjamín Bourigeaud, der til daglig spiller i Rennes. Han ankom fra Lens i 2017 og har siden hen imponeret for det franske mandskab, der sluttede på 10. pladsen sidste sæson.

Estadio Deportivo, som er den lokale sportsavis i Sevilla, melder i dag, at der er konkret interesse fra Sevilla, men forhandlingerne på nuværende tidspunkt er brudt sammen. Rennes kræver €20 millioner (150 millioner kroner), men Sevilla har kun budt €12 milllioner (90 millioner kroner).

Derudover beretter avisen, at der er stor engelsk interesse i Benjamín Bourigeaud, som ikke vil have problemer med at betale den pris, som Rennes kræver. Han er bl.a. på radaren hos top seks-klubberne; Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham. 

Udover interesse fra de engelske klubber følger flere af de italienske storklubber ham også nøje. Det gælder bl.a. Roma, Inter og Milan.

Benjamín Bourigeaud nettede fem gange og lavede seks assists i den forgangne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED