AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2018 15:55
Fransk medie: Liverpool forsøger på Fékir-køb efter VM

Ifølge det franske medie RMC Sport vil Liverpool atter forsøge sig på at hente Nabil Fékir, når sommerens VM-slutrunde er overstået.


Tidligere på måneden var Nabil Fékir snublende nær et skifte til Liverpool, men handlen blev ikke en realitet i denne omgang.
 
Midtbanespilleren skulle ifølge Liverpool Echo have bestået sit lægetjek og lavet et interview til LFC TV om skiftet til Liverpool, men forhandlingerne brød sammen mellem de to klubber.
 
Det vides endnu ikke helt præcis, hvorfor forhandlingerne brød sammen, men det forlyder, at Liverpool var usikker på Fékirs højre knæ, som han tidligere har beskadiget.
 
Netop nu er Fékir samlet med det franske landshold og forbereder sig på VM-finalen den 15. juni, hvorfor alle forhandlinger omkring hans fremtid er sat på pause. 
 
Men når VM er ovre forventes der atter aktivitet omkring Fékir. 
Det franske medie, RMC Sport, skriver nemlig, at Liverpool igen forsøger at hente Fékir, når VM-slutrunden er ovre. Journalist på mediet, Loïc Tanzi, udtaler:
 
- Jeg er sikker på, at denne saga ikke er ovre. Liverpool vil forsøge at hente Fékir, når VM er omme, for han er en spiller, som Jürgen Klopp har været interesseret i i et stykke tid. Jeg ved ikke, hvad problemet var, hvorvidt det var finansielt eller centreret omkring hans helbred. Det er en mulighed for, at de bruger hans knæ som undskyldning for at skulle betale mindre, men når alt kommer til alt, så har de pengene og de ved, at han ønsker at skifte, slutter han. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED