AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 19:52
Fortrudt? Sådan har Uniteds fem sommersalg klaret sig

Den kriseramte storklub kunne måske godt bruge en enkelt eller to af sine tidligere spillere.


Fem spillere forlod i sommer Manchester United for good. De fem salg har spredt sig for alle vinde. I mellemtiden er United havnet i en historisk krise hjemme i Premier League med den værste sæsonstart i 30 år.

Nu har mediet Manchester Evening News set på, hvordan det er gået de fem spillere siden bruddet med storklubben.

Romelu Lukaku - Inter
Den store angriber var en af de store transferemner i sommer, da han skiftede til Milano og Inter. Belgieren scorede i sin debut på Guiseppe Meazza og har i alt lavet tre mål i syv kampe i det italienske. Hos United er Anthony Martial skadet, Alexis Sanchez udlånt og Marcus Rashford er ude af form, så mon ikke Ole Gunnar Solskjær alligevel godt kunne bruge Lukaku nu?

Matteo Darmian - Parma
En anden United-spiller, der tog til Serie A, var den evigt udskældte italiener Matteo Darmian. Han spillede tre kampe for Parma, inden en skade satte en midlertidig stopper for aktiviteten i hjemlandet.

Antonio Valencia - LDU Quito
Den 34-årige Manchester United-veteran nåede flere end 300 kampe i klubben, og var med dengang United vandt mesterskaber og deltog i Champions League-finaler. Han tog i sommer hjem til Ecuador. Her blev han glædeligt modtaget som den tabre, hjemvendte søn, han var. Han har siden spillet fast for LDU Quito.

Ander Herrera - Paris Saint-Germain
Den tidligere Bilbao-spiller tog turen videre til de franske mestre i Paris efter en årrække i det engelske. Herrera skulle lige i form til at spille i Ligue 1, men har startet i parisernes to seneste kampe.
Imens har United haft svært ved få tingene til at fungere - også på midtbanen, hvor Herrera plejede at ligge. McTominay har været okay, men Pogba er skadet i tide og utide, Matic bliver knap brugt, Mata er ikke længere, hvad han har været, og Fred er - ja, Fred ...

En fit Ander Herrera ville derfor pynte på Old Trafford lige i øjeblikket.

James Wilson - Aberdeen
Et talent, der var spået en stor fremtid. Det kan Wilson nå at få endnu, men han nåede aldrig rigtigt at vise noget i United og røg derfor til Skotland på en fri transfer. Her har en endnu hverken scoret eller startet inde for Aberdeen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED