25.09.2021 Kl. 18:25
Liverpool topper Premier League-tabellen, selvom The Reds smed to point på udebane mod Brentford i en underholdende affære.

Kampen fik en forrygende indledning, hvor spillet bølgede fra ende til ende.

Både Liverpool og Brentford var millimeter fra at score, da begge hold fik et forsøg reddet på målstregen.

Efter 27 minutter fik Ethan Pinnock så sparket bolden det sidste stykke over stregen, da en fiks frisparkskombination snød Liverpool-forsvaret. Men bare få minutter senere fik Diogo Jota udlignet på et hovedstød.

I en tempofyldt kamp begyndte Liverpool at få lidt mere kontrol over sagerne, og efter 55 minutter blev Mohamed Salah spillet i dybden af Fabinho, og på sin første berøring fik egypteren passeret David Raya. 2-1 til Liverpool.

Brentford fik dog svaret tilbage otte minutter senere, da Vitaly Janelt i sidste ende headede bolden over stregen efter et angreb, hvor danskerklubben fik fem mand i feltet på et indlæg.

Bare tre minutter senere blev der jublet i den anden ende af banen, da Curtis Jones' langskud blev rettet afrettet af Kristoffer Ajer lige foran David Raya og strøg i mål.

Målfesten var imidlertid ikke slut, for med otte minutter tilbage af opgøret fik indskiftede Yoane Wissa vippet en løs bold iskoldt henover Alisson i Liverpool-målet.

I overtiden var en Brentford-forsvarer ved at lave selvmål, men inde i målet viste David Raya igen storspil – og dermed endte det 3-3 på Brentford Community Stadium.