Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Forklaring: Derfor er City-storsejr mod FCK ekstra vigtig

Af Morten Bruun Jørgensen
12.02.2024 Kl. 14:27

Der er en rigtig god grund til, at Manchester City vil forsøge at afgøre 1/8-finalerne mod FC København allerede i første kamp. 

Sådan lyder det fra den danske Manchester City-tilhænger Frederik Berga Rasmussen, som plbold.dk har talt med. 

– Man må ikke underkende, at det er et Manchester City-hold, der rigtig, rigtig gerne vil vinde den her kamp stort. Kan de vinde den kamp, og returkampen bliver ligegyldig, står Manchester City et godt sted, for returkampen ligger mellem to topkampe. Lige inden Liverpool på udebane og United på hjemmebane ligger før returkampen, siger han. 

Og det har han helt ret i. For Manchester City spiller den søndag den 3. marts mod Manchester United i Premier League. Tre dage senere er returkampen mod FC København placeret. Herefter venter den vitale topkamp på Anfield mod Liverpool søndag den 10. marts. 

Pep Guardiola vil ganske givet elske at kunne spare spillere som Kevin De Bruyne, Rodri og Erling Haaland i det andet opgør mod FC København af den grund. 

Derfor tror Frederik Berga Rasmussen også, at det bliver Manchester City i absolut stærkeste opstilling, som kommer til Parken tirsdag aften – og det skal også give en sejr. 

– Jeg kan ikke forestille mig noget andet end, at Manchester City kommer med A-truppen og vil have den kamp afgjort hurtigst muligt. 

– Et forsigtigt gæt bliver 3-1 til Manchester City. 

Hvor står Manchester City?

På nuværende tidspunkt har Manchester City ikke tabt i to måneder, men betyder det så også, at spillet bare sidder lige i skabet? Det mener den danske City-tilhænger ikke. 

– Manchester City står det sted, som man ofte snakker om i foråret. Jeg synes ikke, at det er et Manchester City-hold, der er en velsmurt maskine. Jeg synes ikke, de bare leverer og kører modstanderen over, som vi nogle gange har set City og Guardiola, når det har været allerbedst. 

– Kigger man bare på resultattavlen har Manchester City ikke tabt de seneste to måneder siden de tabte en rædderlig kamp mod Aston Villa i december, hvor de tabte 1-0. Det er stadig et Manchester City-hold, der leverer, når der skal leveres. Sejrene bliver hevet hjem, og de her stimer af gode resultater, som Manchester City plejer at levere i foråret, er så småt ved at komme. 

Især er der én del af holdet, som han ikke har været helt tilfreds med i den seneste periode. 

– Når det så er sagt, synes jeg især ikke, at det er en forsvarskæde, som har leveret til topkarakter. Der bliver lukket rigtig, rigtig mange mål ind. Det er sjældent den samme bagkæde, Manchester City stiller med. Selvom de laver mange fejl, har de bare en ekstraordinær evne til at vinde fodboldkampe, siger Frederik Berga Rasmussen. 

Læs flere nyheder om Manchester City her.

Annonce