AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2019 10:38
Forhandlingerne er begyndt: City-stjerne vil til Real Madrid

Raheem Sterlings agent har allerede været i forhandlinger med Real Madrid, skriver The Athletic denne mandag.


Rygterne om Raheem Sterling har de seneste sæsoner været relativt få, selvom den 24-årige Manchester City-stjerne har udviklet sig til en af Premier Leagues allerstørste profiler.

Manglen på omtale i rygtespalterne er dog ikke ensbetydende med, at Sterling ikke er en eftertragtet mand. Tværtimod.  Når man bliver omtalt som potentiel vinder af fremtidens Ballon d'Or-priser, så er klubber som Real Madrid og Barcelona dømt til at være interesseret.

Og det er også tilfældet, skriver The Athletic denne mandag. For Sterlings agent blev faktisk inviteret til forhandlinger med Real Madrid denne sommer med selveste José Angel Sanchez - næstkommandende på Santiago Bernabeu og manden, som altid er involveret, når en stor transfer er under opsejling.

Sanchez og den spanske kongeklub havde dog ingen intentioner om at hente Sterling til Spanien allerede nu, for man er meget bevidst om, at en transfer i den størrelsesorden tager tid.  Derfor er man nu begyndt at lægge fundamentet for en fremtidig kæmpetransfer.

Kilder tæt på situationen beretter til The Athletic, at 24-årige Sterling heller ikke føler, at tidspunktet for et skifte er rigtigt endnu, men at englænderen drømmer om at spille for Real Madrid en dag - måske om to til tre sæsoner.

Spørgsmålet er, om han bliver nødt til at tage stilling til det før tid.  Real Madrids svar på dårlige spillemæssige perioder har altid været at købe nye stjerner, og meget tyder på, at klubben kunne være på vej til at få endnu en skuffende sæson.

Derfor risikerer Manchester City potentielt, at Real Madrid allerede står og banker på døren næste sommer, og selvom man ikke er tvunget til at sælge, så får den spanske kongeklub som regel sin vilje i sidste ende -  hvilket transfersagaen med Eden Hazard også viste os.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED