AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2020 10:25
Forhandlinger er begyndt: Chelsea er nu favoritter til at signe Real Madrid-spiller

ESPN skriver, at Chelsea og Real Madrid har forhandlet om venstrebacken Sergio Reguilon. Chelsea er nu klare favoritter til at signe den 23-årige spanier.


Ben Chilwell er efter alt at dømme stadig Frank Lampards ideelle signing til venstrebacken, men Leicester er hårde forhandlere, og Chelsea gør formentligt klogt i at have adskillige alternativer på hånden.

Real Madrids 23-årige Sergio Reguilón er blandt de andre bud på en forstærkning til venstre side af Chelsea-forsvaret, og ifølge ESPN er forhandlingerne omkring en eventuel handel allerede undervejs.

Der skulle være andre bejlere til den spanske fullback, men kilder tæt på forhandlingerne får The Blues til at fremstå som store favoritter i skrivende stund.

Reguilón har spillet 31 La Liga-kampe på udlån for Sevilla denne sæson, som han også startede inde mod Wolves for i Europa League tidligere på ugen.

Han har lavet tre mål og fire assists i 36 kampe i alle turneringer for Sevilla i denne sæson.

Spanske AS skriver, at Reguilón ikke indgår i Zinedine Zidanes fremtidsplaner. Spilleren skulle derfor være til salg for omkring £22 millioner, hvilket er markant billigere end de op mod £60 millioner, som Leicester angiveligt kræver for Chilwell.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED