AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 13:36
Forfremmelse: Romero bliver førstemålmand hvis David de Gea bliver solgt

Manchester United vil hellere bruge Sergio Romero end spendere et stort beløb på en erstatning for David de Gea denne sommer.


Det er ikke sikkert, at David de Gea bliver solgt denne sommer,  men skulle spanieren tage afsked med Old Trafford, vil klubben hellere forfremme Sergio Romero end bruge millioner på en erstatning.

Det skriver Daily Mail.

David de Gea har stadig et år tilbage på sin kontrakt,  men skulle ifølge The Sun ikke være parat til at forlænge med The Red Devils. Holder det stik, skal klubben træffe en beslutning om, hvorvidt man skal sælge denne sommer eller risikere at miste ham på en fri transfer samme tid næste år.

Jordan Pickford, Andre Onana og Jasper Cillesen har alle været nævnt i rygtemøllen som mulige afløsere, men Ole Gunnar Solskjær vil angiveligt hellere sætte sin lid til den argentinske landsholdsmålmand Romero.

Derudover har klubben også unge Dean Henderson til rådighed,  men han fisker i øjeblikket efter et lån til Sheffield United,  som han var med til at føre op i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED