Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Forever Young: Tidligere Manchester United-stjerne nærmer sig Premier League-retur

Af Asbjørn Sigsgaard
12.06.2021 Kl. 12:21
Ashley Young har netop vundet Serie A med Inter Milan, men vil hellere tilbage til Premier League end at forblive i Italien. To klubber er interesserede

Mellem 2011-2020 opnåede Ashley Young hele 261 kampe for Manchester United og vandt undervejs både en Premier League-titel, et FA Cup- og Europa League-trofæ.

Derfor lignede det første lille skridt mod pensionen, da han skiftede Premier League ud med Serie A og Inter Milan. Men wingbacken har gjort det fremragende i det italienske og spillede i den forgange sæson hele 34 kampe for Inter, mens han også føjede en Serie A-titel til CV'et.

Nu er Youngs kontrakt udløbet, og Inter har efter sigende tilbudt ham en ny aftale. Men ifølge The Mirror vil den 35-årige englænder hellere hjem til Premier League, og her er både hans tidligere klub Watford og Burnley interesserede. 

The Clarets er ifølge avisen favoritter til at sikre sig Youngs signatur og har tilbudt ham en et-årig aftale med option på et år mere. 

Ashley Young, der også har optrådt for Aston Villa, har i alt spillet 369 Premier League-kampe i karrieren. Hans aftale med Inter udløber officielt d. 30. juni.

Annonce