Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 10:14
Forbud på vej: Slut med disse reklamer på trøjerne

I fremtiden kan det være slut med bettingfirmaer på spillertrøjerne i Premier League.


De britiske myndigheder er lige nu i fuld gang med deres forsøg på, at sætte en stopper for gamblingproblemerne i det britiske.

Ifølge Daily Mail betyder det blandt andet, at man vil forbyde bettingfirmaer at have sponsorater på Premier Leagues trøjer.

Lige nu har hele ni klubber i ligaen en bettingpartner på maven. Det betyder dog ikke at de elleve andre klubber ikke har partnerskaber med spiludbyderne.

Blot én ud af de tyve klubber i ligaen har ikke noget samarbejde med en bettingpartner.

Myndighederne overvejer også at gøre noget ved mængden af reklamer for bettingfirmaerne, både på stadion, såvel som på skærmen derhjemme, hvor fans bombarderes med TV-reklamer, når de skal se bold.

Selvom at man lige nu arbejder for at forbyde trøjesponsoraterne, så skal man formentlig væbne sig med en smule tålmodighed.

Som tidsplanen ser ud lige nu, så bliver et forbud ikke implementeret før sommeren 2023, erfarer Daily Mail.

Denne grafik fra Daily Mail viser tydeligt hvordan trøjesponsoraterne er fordelt i Premier League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE