Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Forbandelsen varer ved: Kan Liverpool finde på at gøre det utænkelige?

Af Emil Plovgaard
02.04.2023 Kl. 08:03
Liverpools sæson har ikke været, som vi har været vant til.

Der er fyret en del managere i indeværende Premier League-sæson.

Og spørgsmålet er, om den tyske Liverpool-manager Jürgen Klopp kan blive den næste i rækken af overhoveder i Premier League, der modtager en fyreseddel.

Det spekulerer det amerikanske medie NBC Sports, hvor de også henviser til den utænkelige fyring af Thomas Tuchel i Chelsea.

LÆS OGSÅ: Ny trænerfyring på vej i Premier League?

– Liverpool kunne ikke finde på det, kunne de? Men det var også, hvad vi tænkte om Tuchel og Chelsea – lige indtil det skete. The Reds har ikke set gode ud i denne sæson, og det er også år 7 i den berømte Klopp-forbandelse, hvor Klopps mandskaber primært har problemer i store dele af hans syvende sæson ved roret, og hvor han ender med at forlade klubben. Nederlag på 0-3 til Brighton indgyder ikke meget håb, skriver amerikanske NBC Sports.

Klopp overtog roret hos Liverpool i slutningen af november 2015, og siden da har holdet gennemgået en helt fantastisk udvikling, bedst kendetegnet ved den legendariske fronttrio i form af Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

Sidstnævnte forlod klubben til fordel for FC Bayern München sidste sommer, og Firmino har tilkendegivet, at denne sæson er hans sidste på Anfield.

Derudover er der bud efter Salah, hvilket du kan læse mere om her. Det betyder, at ikke en eneste af den tidligere trios medlemmer er at finde i Beatlesbyen i den kommende sæson.

Liverpool har tabt de seneste to kampe i Premier League, og lørdag eftermiddag blev det til en 1-4-nedsabling på udebane mod Manchester City.

Klubben er at finde på en ottendeplads i Premier League, hvor klubber som Brighton og Brentford har overhalet dem i tabellen.

The Reds har ikke været en seriøs bejler til det engelske mesterskab i denne sæson, der i stedet ser ud til at skulle afgøres mellem Arsenal og Manchester City.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona vil hente Liverpool-stjerne

LÆS OGSÅ: Liverpool rykker nærmere at hente Chelsea-stjerne

 
Annonce