AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 10:23
Første interview: Tapper Højbjerg kommenterer på lørdagens chok

Pierre Emile Højbjerg var første mand til at blive spurgt ved dagens ekstraordinære pressemøde.


Pierre Emile Højbjerg var første mand til at blive spurgt ved dagens ekstraordinære pressemøde, og vi havde ganske tydeligt og forståeligt at gøre med en dybt berørt ven af Christian Eriksen.

Højbjerg tog sig først og fremmest flot og imødekommende af en bunke veltempererede spørgsmål, hvor én fællesnævner blandt besvarelserne var, 'at det vigtigtiste er, at Christian har det godt'.

- For mig er det vigtigste, at Christian har det godt. At Christians familie er med ham, og at de har det godt. Og så finder jeg selvfølgelig min måde at komme videre på, siger Pierre-Emile Højbjerg blandt andet.

Højbjerg forsøgte også at kommentere på, hvordan han oplevede situationen, som stadig var tæt på uoverkommelig at tale frit om:

- Der sker jo det, at vi slår en kontra, jeg spiller Christian, og så er der vist en interception eller et eller andet. Mæhle tager et indkast, og det næste jeg ser er, at Christian ligger ned. 

- Han har det hvide ud af øjnene, eller hvad man siger, og så ser jeg egentlig bare Simon (Kjær) kom styrtende. Det jeg kan huske, det er, at der er nogle arme, der bevæger sig. Og så ved man godt, at så er det ramme alvor. Så er der alle de ting, der flagrer. Uhyggeligt og forfærdeligt, siger han. 

Højbjerg fortæller samtidig, at truppen har været i dialog med Eriksen via FaceTime, hvor han med et varmt, men stadig vemodigt smil erindrer denne oplevelse:

- Vi sad alle sammen foran ham. Det var fantas... Jeg har ikke ord for det. Det var fantastisk, siger han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE