Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 10:37
Først Fosu-Mensah: Nu nærmer endnu en United-profil sig skifte

Estadio Deportivo skriver, at Sergio Romero ser ud til at være på vej til Valencia.


Alt indikerer, at Sergio Romero er på vej til Valencia i det, der måske kunne være en fri transfer for den spanske traditionsklub. Det skriver Estadio Deportivo, og påstanden bliver bakket op af den engelske journalist Jonathan Shrager.

Dean Hendersons tilbagevenden til Manchester United varslede begyndelsen på enden for Sergio Romero, som ikke blev udtaget til klubbens Premier League-trup trods mange år som backup for David de Gea.

Ole Gunnar Solskjær har også udtalt, at Romero frit kan finde sig en ny klub, og lige nu ser det altså ud til, at det bliver Valencia. Skal man tro det spanske medie, kunne det blive på en fri transfer denne måned.

Det er ikke usandsynligt, at Manchester United er villige til at afskrive en transfersum for at få argentinerens exit sikret. Romero tjener angiveligt omkring £100.000 ugentligt, så The Red Devils kan spare meget ved at lade ham skifte et halvt år før, at hans kontrakt med klubben udløber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED