AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2017 20:27
Fodboldkortet: Årets hold i Premier League 2007/2008

''Fodboldkortet'' er en serie hos PLBOLD.dk, hvor vi kigger på et hold, en spiller eller noget andet interessant! Denne torsdag er vi i det nostalgiske hjørne. Vi skal tilbage til slutningen af sæsonen 2007/2008 og kigge på PFA Team of the Year.


I dag tager vi et kig på Topps Match Attax-serie fra 2007/2008, hvor vi kigger på de 11 spillere, der endte med at komme på PFA Team of the Year. Det er et legendarisk hold, der er tale om her. Og i øvrigt meget aktuelt efter dagend offentliggørelse af PFA Team of The Year 2016/17.

I målet finder vi en af engelsk fodbolds mest markante keepere over det seneste årti, David James. James, der på det her tidspunkt stod en fantastisk sæson for Portsmouth, der endte på ottendepladsen i Premier League (Nu spiller de i League 2). I forsvaret har vi to franske Arsenal-profiler på back-positionerne, mens vi i det centrale forsvar har makkerparret Vidic og Ferdinand. 

På midtbanen har vi Cesc Fabregas, der dengang var en darling af de helt store hos The Gunners - meget modsat i dag. Liverpool-legenden Steven Gerrard ligger ved siden af den spanske kreatør. De to udgør en midtbane, der er noget af det bedste, vi har set i Premier League. 

Aston Villas Ashley Young imponerede alt og alle. Han kom på årets hold her i foråret 2008 og gjorde det også året efter. Young bar Aston Villa med angriberen John Carew på det her tidspunkt og det var ingenlunde tilfældigt, at man fandt det engelske lyn her. Det var også i årene, hvor Aston Villa gjorde det fremragende i ligasammenhæng. En sjetteplads fik holdet fra Birmingham i denne sæson. I øjeblikket - syv år senere - kæmper man som bekendt mod nedrykning fra den bedste række.

Ronaldo, Torres og Adebayor. Tre målmaskiner af karat. Specielt de to førstnævnte var vel nok ligaens bedste i sæsonen 2007/2008. Ronaldo scorede fantastiske 31(!) mål i sæsonen, mens Torres og Adebayor kom ind som henholdsvis nummer to og tre med hver 24 kasser.

Et fantastisk hold - fyldt med klassespillere. 

David James, Portsmouth

Bacary Sagna, Arsenal

Nemanja Vidic, Manchester United

Rio Ferdinand, Manchester United

Gäel Clichy, Arsenal

Cesc Fabregas, Arsenal

 

Steven Gerrard, Liverpool

Ashley Young, Aston Villa

Cristiano Ronaldo, Manchester United

Emmanuel Adebayor, Arsenal

Fernando Torres, Liverpool

Årets manager blev Premier League-vinderne fra Manchester Uniteds chef, Sir Alex Ferguson.

 

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED