Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

FLOP-AMOK: PL-klubbernes mest skuffende sommer-signings

Af Emil Eire Frerk Olsen
04.05.2020 Kl. 19:06
Vi har gennemgået alle 20 PL-klubbers sommer-aktivitet og fremhævet ét flop fra hver klub. Nogle skuffelser er en del større end andre.

Arsenal – Nicolas Pépé

Ja, de fleste er godt klar over, hvilke storartede kvaliteter, som Pépé besidder, men vi har altså alligevel ikke set nok fra ivorianeren, som i sommers kostede Arsenal 72 millioner pund. Vi har dog stadig stor tiltro til, at Pépé med tiden vil indfri forventningerne.

Aston Villa – Jota

Jota blev hentet for 4,5 millioner pund i Birmingham og har alligevel formået ikke at være pengene værd. Otte optrædener er det i alt blevet.

Bournemouth – Arnaut Danjuma

Bournemouth hentede et stort set ukendt navn i Club Brügge for 14 millioner pund. Kantspilleren har dog ikke vist sig at være den næsten forventede overraskelse.

Brighton – Matt Clarke

Clarke har spillet fast i League One-klubben Portsmouth siden teenage-alderen, og signingen virkede lidt som 'hidden gem'. Den 23-årige midterforsvarer slog sig dog aldrig fast og blev i januar udlejet til Derby.

Burnley – Danny Drinkwater (lån)

Det var godt nok kun et lån, men man havde i Burnley alligevel håbet at få mere end to kampe og et januar-exit ud af den tidligere Premier League-vinder.

Chelsea – Ingen

Crystal Palace – Victor Camarasa (lån)

Spanieren brillierede i sidste sæson for Cardiff, men var overhovedet ingen succes på Selhurst Park. Opholdet blev afbrudt i januar-vinduet.

Everton – Moise Kean

Det virkede helt vanvittigt, at Everton kunne bære sig ad med at hente en spiller som Moise Kean fra Juventus. Angriberens hidtidige præstationer har dog forståeliggjort situationen.

Leicester – Dennis Praet

Belgiske Praet blev hentet for 18 millioner pund efter et par fornemme sæsoner i Sampdoria. Han har dog været meget inde og ude af holdet, men for at være helt retfærdig, så er trioen bestående af Tielemans, Ndidi og Maddison heller ikke sjove konkurrenter.

Liverpool – Ingen

– 

Manchester City – Joao Cancelo

Danilo og en betydelig sum blev smidt efter den portugisiske back, der hidtil ikke har haft meget held med at vippe Kyle Walker af pinden.

Manchester United – Harry Maguire

Flop er måske så meget sagt, men ud af Maguire, Wan-Bissaka og Daniel James må midterforsvaren tage titlen grundet sin pris på uhørte 80 millioner pund.

Newcastle – Joenlinton

Her har vi til gengæld med et vaskeægte flop at gøre. 40 millioner pund. Transferrekord. Tårnhøje forventninger. Ét mål i 29 kampe. Nå, ja, han er i øvrigt angriber.

Norwich – Ralf Fährmann (lån)

The Canaries hentede en række nærmest ukendte navne, hvoraf stort set ingen af dem har udrettet noget. Fährmann var en af dem, man kendte, men han har primært grundet skader endnu til gode at optræde for klubben.

Sheffield United – Callum Robinson

Få ved, hvem Callum Robinson overhovedet er, men han havde faktisk en tæt på formidabel sæson i Preston sidste år. Det har indtil videre dog ikke klikket for ireren.

Southampton – Che Adams

Adams nettede i sidste sæson 22 gange for Birmingham og virkede som en eminent signing på trods af sin pris på 15 millioner pund. Han har som angriber dog ikke scoret et eneste mål i 22 optrædener!

Tottenham – Tanguy Ndombele

Franskmanden kom til med en massiv hype og et prisskilt på 65 millioner pund. Vi har dog mildest talt til gode at se det bedste fra ham.

Watford – Danny Welbeck

En frisk start udviklede sig hurtigt til 'same old' for Welbeck, efter sit sommer-skifte fra Arsenal. Skader og få mål er ordene til at beskrive hans 2019/20-sæson.

West Ham – Sebastién Haller

Franskmanden blev hentet for 40 millioner pund efter flere gode sæsoner i Eintracht Frankfurt, men der har simpelthen ikke været udrettet nok fra hans side.

Wolves – Jesus Vallejo (lån)

Som med Moise Kean var man overrasket over at se en spiller som Vallejo skifte fra Real Madrid til Wolves – men spanieren nåede kun en enkelt Premier League-kamp før opholdet i januar endte brat.

 

 

Annonce