AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 09:46
Flere medier melder: Pochettino er færdig som Tottenham-træner

Adskillige medier skriver, at det nu kun er et spørgsmål om tid, før samarbejdet mellem Tottenham og Mauricio Pochettino ophører.


Mauricio Pochettino og Tottenham-bestyrelsesformanden Daniel Levy har holdt krisemøde omkring managerens fremtid, og spillerne forbereder sig nu på et trænerskifte. Det skriver The Telegraph denne tirsdag.

Samme medie kunne sidste uge afsløre, at Pochettino nærmede sig et point of no return, og Tottenham-spillerne, der har været på tjeneste for deres respektive landshold, skulle have udvekslet beskeder om, hvordan uret tæller ned for argentineren lige nu.

The Telegraph skriver, at der stadig er en lille chance for, at Tottenham og Pochettino kan forsøge at halte gennem sæsonen sammen, men chancerne bliver gradvist mindre og mindre.

Hvis klubben vælger at fyre ham, vil Pochettino modtage en kompensation på £12,5 millioner, medmindre han og Daniel Levy er nået til enighed om en fælles aftale for hans afsked.

En anonym kilde siger om situationen:

- Medmindre den spillemæssige situation ændrer sig dratistisk, er det umuligt at se Pochettino blive i Tottenham for resten af sæsonen. Et nederlag til West Ham ville være en katastrofe.

- Levy ville foretrække ikke at fyre ham, ikke kun på grund af pengene, men også på grund af trænerens bedrifter med Tottenham, men Pochettino har fået det til at virke som om, han foretrækker at blive fyret.

The Telegraph skriver samtidigt, at en anden kilde sammenligner situationen i Tottenham med den, som Jürgen Klopp oplevede for Dortmund i 2014/15-sæsonen. Dengang havde Klopp anmodet om lov til at blive frigjort af sin kontrakt, men blev alligevel hængende sæsonen ud.

Et andet engelsk medie, Daily Mail, skriver, at man internt i klubben har en følelse af, at det hele er et spørgsmål om hvornår, snarere end om Pochettino forlader klubben.  Daily Mail citerer også unavngivne kilder for at sige, at Tottenham er begyndt at forberede en exit-strategi.

Den strategi involverer ifølge The Times en række mulige erstatninger,  der kan overtage trænersædet fra argentineren. Julian Nagelsmann fra RB Leipzig skulle være én af kandidaterne, mens The Times også nævner Brendan Rodgers som en mand, Tottenham-ledelsen har et godt øje til.

The Telegraph nævner også Bournemouths Eddie Howe som en mulighed, mens mediet påpeger, at Max Allegri, José Mourinho og Carlo Ancelotti også kunne komme på tale, men næppe vil overtage klubben midt i sæsonen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED