AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 18:24
Fire spillere der stadig kan nå at forlade Spurs denne sommer

Selvom det engelske transfervindue er lukket kan Tottenham stadig risikere at miste et par spillere denne sommer.


Transfervinduet for Premier League-klubber er lukket. Men det betyder ikke, at det er slut med at spekulere over spilleres fremtid.

Der er stadig tre uger tilbage af det europæiske transfervindue, hvilket betyder at klubber fra La Liga, Serie A og Bundesligaen stadig kan nå at forstærke sig.

Tottenham havde et rigtig stærkt transfervindue hvor de blandt andet sikrede sig Jack Clarke, Tanguy Ndombele, Ryan Sessegnon og Giovani Lo Celso.

Den eneste betydningsfulde afgang var således højrebacken Kieran Trippier, der tog til Atletico Madrid for omkring €20 millioner.

Men der kan stadig være et par spillere på vej ud af London-klubben. Football.london har lavet et overblik over spillere der potentielt kan være fortid i Spurs om tre uger.

Christian Eriksen

Den danske kreatør har længe været sat i forbindelse med andre klubber.

Selvom klubben har hentet en potentiel erstatning i Lo Celso, er det svært at se, hvordan han helt skal kunne udfylde Eriksens støvler. Især set i lyset af hans åbenlyse indflydelse i Aston Villa-kampen.

Danskerens kontrakt udløber næste sommer, og hvis ikke Daniel Levy overbeviser ham om at skrive en ny kontrakt, kan han blive nødt til at sælge danskeren, hvis ikke han skal smutte på en fri transfer næste sommer.

Danny Rose

Den engelske venstreback er henover flere transfervinduer blevet rygtet væk fra Spurs.

Hovedpersonen selv var udeladt af Tottenhams pre-season tur i Asien, for at han kunne overveje andre muligheder.

Alligevel var Rose en del af startopstillingen, da Spurs i søndags besejdre Aston Villa med 3-1. Men signingen af Ryan Sessegnon, kan potentielt skabe yderligere tvivl om Rose fremtid i Tottenham.

Toby Alderweireld

Endnu en spiller hvis kontrakt udløber ved slutningen af denne sæson. Belgieren havde en £25millioner fikøbsklausul i sin kontrakt, men den er udløbet nu.

Serie A-klubben Roma er blandt andet blevet sat i forbindelse med den 30-årige forsvarsspiller.

Også Alderweireld startede søndag for Spurs, men hans kontraktsituation kan trænge Daniel Levy op i et hjørne, og tvinge ham til at sælge.

Georges-Kevin Nkoudou 

Den 24-årige kantspiller blev udeladt af Pochettinos trup til pre-season-turen til Asien.

Han blev rygtet til Fulham som en del af handlen, der skulle sende Ryan Sessegnon den anden vej. Det blev dog aldrig til noget.

Den tidligere Marseille-spiller har stort set ikke optrådt for Spurs siden han kom til i 2016, og har brugt de sidste år på udlån i henholdsvis Burnley og Monaco. Er hans Tottenham-dage talte?

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED