Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fire skarpe spilforslag til weekendens Premier League-kampe

Af Martin Nissen
02.03.2018 Kl. 18:32
Her er spilforslag til udvalgte kampe i den aktuelle spillerunde i Premier League.

Lørdag kl. 13.30 – Burnley – Everton – X – 3,15 @ NordicBet

Everton tabte med 0-1 til Watford i sidste runde, og dermed er The Toffees oppe på fire kampe i træk uden et uafgjort resultat. Det tærer på profitten i Everton-eksperimentet, hvor indskuddet på uafgjort i denne runde ryger op i 160 kroner.

Men chancen for et X burde være til stede i lørdagens tidlige kamp mellem et Burnley-hold, der er oppe på 11 sejrsløse kampe træk, og så Everton, der blot har vundet én af sæsonens 14 udekampe.

De to hold har dog aldrig spillet uafgjort mod hinanden i regi af Premier League, og faktisk skal vi tilbage til 1975 for at finde den seneste pointdeling i en kamp mellem Burnley og Everton.

Tro mod eksperimentet fordobler vi sidste uges indsats og smider 160 kroner på X’et. Får kampen en vinder, vil Everton-eksperimentet have en tilbagebetaling på 161 procent, mens et uafgjort resultat rykker profitten op på 197 procent.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
Indskud i denne runde: 160 kr.
Samlet indskud: 1.410 kr.
Samlet gevinst: 2.268 kr.
Profit: 858 kr.

Lørdag klokken 16.00 – Watford – West Bromwich – 1 – 2,17 @ NordicBet

Javi Gracia jagter et hattrick af hjemmesejre, efter han overtog trænersædet i Watford midt i januar. For mens indsatserne på udebane siden da har været triste (0-0 mod Stoke og 0-2 til West Ham), så har The Hornets besejret både Chelsea og senest Everton på Vicarage Road.

Og lørdagens modstander fås ikke meget svagere end West Bromwich, der blot har vundet én af de sidste 26 kampe, og som står med 1-4-9 på udebane. Uroen ulmer i truppen og medierne skriver, at Alan Pardews dage som WBA-manager er talte, hvis holdet taber her. På den anden side har Watford stadig muligheden for at forvandle sæsonen fra skuffende til godkendt med yderligere et par sejre.

Watford har holdt målet rent i to af fire ligakampe under Gracia, og hvis det kan gentages lørdag, er chancerne for en sejr gode. West Bromwich har nemlig blot scoret ét mål i halvdelen af sæsonens 14 udekampe, mens holdet er gået målløse fra banen i den anden halvdel.

Odds 2,17 ligner en flot betaling for sejr til et Watford-hold, der virker genoplivede på eget græs.

Lørdag kl. 16.00 – Tottenham – Huddersfield – X/1 – 4,25 @ Unibet

Tottenham har endnu ikke tabt i 2018, selv om lørdagens hjemmekamp mod Huddersfield er holdets 15. alene i år. Det er en imponerende bedrift, som ikke mindst skyldes en disciplineret indsats, hvor defensiven i de seneste kampe har imponeret.

I ligaen har Tottenham vundet seks af de syv sidste sejre uden at lukke mål ind, og i fire af årets otte kampe har Spurs spillet til X ved pausen. Tottenham står samlet med statistikken 6-6-2 efter 1. halvleg på hjemmebane, mens Huddersfield på udebane har spillet til 2-8-4 før pausen i denne sæson.

Der er naturligvis klasseforskel på de to hold, men det er værd at notere sig, at Huddersfield allerede har spillet til 0-0 ved pausen ude mod både Manchester United, Leicester og Liverpool i denne sæson.

Og Tottenham har spillet 0-0, 1-1 og 0-0 ved pausen i de seneste ugers kampe mod henholdsvis West Ham, Southampton og Crystal Palace, som niveaumæssigt ligner Huddersfield.

Det ligner med andre ord ikke en helt umulig tanke, at Huddersfield skulle kunne holde Tottenham på afstand ind til pausen, hvorefter kræfterne slipper op. Ganske som det er sket i fire af Huddersfields fem seneste nederlag i ligaen.

Mandag kl. 21.00 – Crystal Palace – Manchester United – 2 – 1,58 @ NordicBet

Crystal Palace har tvivl om op mod 14 mand til mandagens kamp mod Manchester United, mens disse linjer skrives. Sikkert er det, at Wilfred Zaha sidder ude med en skade, og det er uden tvivl et scenarie, alle fans af klubben hader.

Palace har nemlig tabt samtlige af de sidste 10 kampe uden angriberen, som har en fod med i de fleste af holdets mål. Crystal Palace har da heller ikke scoret i 9 af de 10 sidste kampe uden Zaha, og det tegner ikke godt i et opgør mod Manchester United, som har holdt målet rent i fem af de sidste seks kampe, hvis kampe mod The Big Six trækkes fra.

Manchester United står med alle muligheder for at tage en pligtsejr mandag aften mod Crystal Palace, og selv om det frister at spille på De Røde Djævle til at vinde uden at lukke mål ind (odds 2,40), så lader vi tvivlen kommer Alexander Sørloth & Co. til gode ved blot at anbefale 2-tallet til odds 1,58.

Annonce