Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fire skarpe spilforslag til weekendens Premier League-kampe

Af Martin Nissen
09.02.2018 Kl. 00:55
Spilforslag til weekendens Premier League-kampe er klar! Tre skarpe bets og så selvfølgelig Everton-eksperimentet, der fortsat giver et solidt overskud.

Lørdag kl. 13.30 – Tottenham – Arsenal – 1 – 2,07 @ NordicBet

Tottenham fulgte den imponerende 2-0-sejr over Manchester United op med et medrivende drama mod Liverpool, hvor Harry Kane sikrede gæsterne 2-2 på et straffespark dybt inde i dommerens tillægstid. Topkampene får simpelthen det bedste frem i Tottenham, som står med 6-1-1 efter otte kampe mod de andre hold fra top 6 på hjemmebane i denne og forrige sæson.

Arsenal tankede selvtillid med 5-1-sejren over Everton, som aldrig fik et ben til jorden mod det velspillende hjemmehold. Det var Arsenal, når Arsenal er bedst, men det har holdet bare været alt for sjældent i denne sæson. Og bortset fra 5-2-sejren i den omvendte kamp mod Everton har Arsenal ikke strålet på udebane i denne sæson, hvor The Gunners er det suverænt dårligste tophold på fremmede baner med 3-4-6.

Arsenal spillede 1-1 på Old Trafford, men tabte de øvrige udekampe mod top 6-holdene i sidste sæson. Den tendens er ikke blevet forbedret i 2017/18, hvor Arsenal har tabt udekampe til både Liverpool (0-4) og Manchester City (1-3), mens 0-0-resultatet på Stamford Bridge har været det eneste lyspunkt.

Det taler for Arsenal, at både Henrikh Mkhitaryan og Pierre Aubameyang har fået en løfterig start i klubben, mens Tottenham har slidt lidt på B-kæden med en 2-0 sejr over Newport i FA Cuppen onsdag aften.

Argumenterne er dog ikke lige så hårdtslående som Tottenham har været velspillende i de sidste par kampe, og med en knivskarp Harry Kane på toppen har Spurs gode chancer for at hente den anden hjemmesejr over Arsenal i træk for første gang siden midten af 1990’erne.

Lørdag kl. 16.00
Everton – Crystal Palace
X
3,25 @ NordicBet

Everton tog en syngende lussing fra velspillende Arsenal, som med en 5-1-sejr i sidste runde sørgede for, at vi skal smide 40 kr. for at spille med i det, der er Everton-eksperimentets 27. runde. Overskuddet ligger fortsat på den gode side af 1.000 kr., hvilket giver en ROI på 81 procent, efter indsatsen for denne runde er sat.

Kort om kampen skal siges, at Crystal Palace kan give debut til Alexander Sørloth, mens Wilfried Zaha til gengæld er ude i et par måneder. Det sidste er lidt af en bet for Palace, der næsten optræder som to forskellige hold i offensiven med og uden Zaha.

Det er på vidt forskellig vis både Evertons og Sørloths chance, men det betyder altså ikke noget for dette spil, som vanen tro sættes på X’et, der i denne runde belønnes med odds 3,25 hos NordicBet.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
Indskud i denne runde: 40 kr.
Samlet indskud: 1.250 kr.
Samlet gevinst: 2.268 kr.
Profit: 1.008 kr.

Lørdag kl. 16.00
Swansea – Burnley
Swansea scorer i kampen
1,41 @ NordicBet

Swansea har ikke tabt i de sidste seneste fire ligakampe, hvor waliserne har spillet 1-1 ude mod både Newcastle og Leicester, mens Liverpool og Arsenal er blevet besejret på Liberty Stadium.

I mellemtiden er Burnley oppe på seks sejrsløse udekampe, selv om modstanden overvejende har været fra tabellens nederste halvdel. Samlet set er Burnley oppe på ni kampe i træk uden sejre, mens holdet har lukket mål ind i syv af disse.

Swansea pudsede formen af tirsdag i FA Cuppen, hvor Notts County blev sendt hjem til League Two med et svidende nederlag på 1-8. Waliserne er derfor på 5-4-1 i alle kampe under Carlos Carvalhal, der i øvrigt har set sit hold score mål i 8 af 10 kampe som manager.

Burnley – som ikke har scoret i fire af de sidste seks udekampe – vil givet forsøge at holde Swansea fra fadet i et håb om, det rækker til det ene point. Hjemmeholdets form gør dog, at det ligner en umulig opgave, så vi jagter mindst en enkelt Swansea-scoring til odds 1,41.

Søndag kl. 13.00
Huddersfield – Bournemouth
2 (DNB)
1,63 @ NordicBet

Huddersfield ligner et hold, der har ramt muren i Premier League, hvor man er oppe på otte sejrsløse kampe i træk. De sidste fem kampe er alle endt med nederlag, mens Huddersfield kan fremvise sølle syv skud inden for målrammen i de fem kampe – til sammen!

Bournemouth gennemgik en hård periode i november og december, hvor Eddie Howes mandskab nåede otte kampe uden sejre, før en 2-1-gevinst hjemme mod Everton blev vendepunktet. Siden da har Bournemouth ikke tabt, mens holdet blandt andet kan prale af en 2-1-sejr hjemme over Arsenal foruden den spektakulære 3-0-gevinst mod Chelsea på Stamford Bridge.

Det hører med til historien om Huddersfields elendigheder, at fire af holdets fem nederlag på hjemmebane har været til hold fra top 6. Det er dog ikke mere end et par uger siden, at holdet gik helt ned med flaget og tabte 1-4 til West Ham på eget græs. Vi garderer ikke desto mindre for et X ved at spille på 2-tallet som draw no bet, hvorfor indsatsen returneres, hvis de to hold spiller uafgjort.

Huddersfield har i øvrigt haft en tendens til først at knække efter pausen, mens Bournemouth står med 1-8-4 efter 1. halvleg på udebane. Spillere med trang til høje odds kan derfor overveje et spil på halvleg/fuldtid, hvor der står uafgjort ved pausen, mens Bournemouth vinder kampen. Det giver odds 5,35 hos NordicBet.

 
Annonce