AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 13:27
Fik Ronaldo til at græde: Derfor blev Nistelrooy solgt af Manchester United

Ruud van Nistelrooy sagde måske en ting eller to til Cristiano Ronaldo, som han efterfølgende fortrød.


Ruud van Nistelrooy var en gudsbenådet målscorer, men han havde også et ego, der matchede sine mange mål, og derfor kunne han sagtens komme på tværs med sine holdkammerater i Manchester United.

Og det var måske årsagen til, at den hollandske angriber i sidste ende blev solgt til Real Madrid i 2006.

Det beretter Alastair Campbell, der plejede at være kommunikationschef for Labour og nær ven af Sir Alex Ferguson, om i et brudstykke fra sin selvbiografi, som er blevet bragt af The Times.

- Dråben, der fik bægret til at flyde over, var, da Ruud van Nistelrooy lavede sjov med, at Ronaldo havde fundet sig en ny far i form af Carlos Queiroz, Fergusons assistenttræner, kort efter, at Ronaldos egen far var død af alkoholisme i 2005.

- Carlos bad van Nistelrooy om at vise mere respekt, men han sagde, at han ikke havde respekt for nogen i klubben. Han undskyldte senere, men Ronaldo godtog det ikke. Sir Alex sendte Nistelrooy hjem, da han senere hørte om episoden, men han vidste ikke, hvad han skulle stille op.

En anden tidligere Manchester United-spiller, Louis Saha, har tidligere bekræftet, at der i hvert fald var en episode, hvor den hollandske angriber udtalte sig knap så heldigt til Ronaldo.

- Fik Ruud Ronaldo til at græde? - Ja. Der var historier, for jeg tror, de endte med at have en diskussion kort efter, at Ronaldos far var død, så det var ikke det rette øjeblik. Den slags sker, når to spillere har meget temperament, men jeg er sikker på, at Ruud fortryder nogle af sine ord, har Saha tidligere udtalt til FourFourTwo.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED