Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2019 13:21
Fight Club i Inter: Lukaku kom i klammeri med ny holdkammerat

Skiftet til Inter Milan er ikke kun en dans på roser for Romelu Lukaku, der efter tirsdagens Champions League-kamp kom i klammeri med Marcelo Brozovic.


Alexis Sanchez måtte træde imellem, da Romeulu Lukaku og holdkammeraten Marcelo Brozovic kom i klammeri efter Inters skuffende 1-1 kamp mod Slavia Prag.

Det skriver italienske Gazzetta dello Sport.

Frustreret over remissen skulle den tidligere Manchester United-stjerne have stillet sig op i omklædningsrummet og holdt en peptalk, hvor han ikke lagde fingrene imellem sin kritik af en række medspilleres evne til at følge Antonio Contes taktik.

Midtbanespilleren Brozovic, der undervejs i kampen var for lemfældig med sine afleveringer, var blandt spillerne, som stod på mål for kritikken, og det tog den kroatiske landsholdsspiller angiveligt ikke let.

Derfor eskalerede et verbalt slagsmål sig også til et klammeri, inden blandt andre Alexis Sanchez kom imellem stridshanerne, som angiveligt ikke er kommet på venskabelige fod igen.

Noget tyder på, at Brozovic generelt har et problem med klubbens 9'ere, for skal man tro Gazzetta dello Sport, så hadede kroaten også Mauro Icardi som pesten.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED