AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 16:37
FIFA-præsident er sikker: "Det er den bedste VM-slutrunde nogensinde"

Gianni Infantino er helt overbevist om, at dette VM har været den bedste slutrunde nogensinde.


Gianni Infantino er ikke en populære herre blandt mange fodboldfans.

FIFA-præsidenten blev kun mere upopulær efter pressekonferencen, hvor han holdt en lang tale og kaldt sig selv for 'handicappet' og 'homoseksuel'.

Inden VM var han overbevist om, at denne slutrunde vil blive den bedste nogensinde, og det føler han, at han har fået helt ret i.

En en ny pressemeddelelse fortæller Gianni Infantino følgende om VM-slutrunden.

- Jeg har set alle kampe og for at gøre det helt klart: Dette har været det bedste gruppespil til et VM nogensinde. Det er derfor meget lovende for resten af slutrunden, siger Gianni Infantino i en pressemeddelelse.

- Kampene har været af stor kvalitet på flotte stadions. Det vidste vi. Publikum har været utrolige. Der har været over 51.000 tilskuere i gennemsnit.

- Fantastisk atmosfære. Flotte mål. Utrolig spænding. Overraskelser, hvor små hold har slået de store hold. Selvom der ikke længere er små og store hold. Niveuaet er meget lige. 

- For første gang nogensinde er hold fra alle kontinenter i knockout-fasen. Det viser, at fodbold i den grad er global, lyder det fra Gianni Infantino.

På fredag gælder det de første to kvartfinaler, og de sidste to spilles lørdag.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE