Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 12:45
FIFA med klar udmelding om Super League: Klubberne bliver smidt ud

FIFA gør det klart, at de klubber, som går ind i en potentiel Super League, bliver smidt ud af alle deres turneringer, og det samme er gældende for UEFA.


I de seneste år har der været snak om Super League - en liga for sig selv, der består af de største klubber i verden.

Der har bl.a. været snak om, at klubber som Liverpool, Manchester City og Manchester United skulle være fortaler for det.

Nu melder FIFA klart ud, at de vil smide de klubber, som går ind i en turnering som Super League', ud af deres turneringer.

- Grundet de seneste rygter i medierne om at skabe en europæisk "Super League" af nogle europæiske klubber vil FIFA og de seks fodboldforbund (AFC, CAF, Concacaf, CONMEBOL, OFC og UEFA) gentage, at en turnering som denne vil ikke accepteret af hverken FIFA eller diverse fodboldforbund, lyder det i en pressemeddelelse.

- Enhver klub eller spiller, der er involveret i en turnering som denne, vil få den konsekvens, at man ikke kan deltage i en turnering, som er organiseret af FIFA eller de andre fodboldforbund.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED