Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Fernandes nærmer sig at være en skandale

Af Jeppe Augustsen
08.08.2022 Kl. 10:53
Bruno Fernandes og Manchester United er én af mange ting, der bliver evalueret efter første spillerunde i denne uges udgave af PL Showet.

1. spillerunde er færdigspillet, som bød på flotte mål og store overraskelser.

En af overraskelserne kom bl.a. på Old Trafford, hvor Erik ten Hag fik sin officielle debut som Manchester United-debut. Her tabte De Røde Djævle med 1-2 til Brighton.

Det er én af mange ting, der bliver vendt i denne uges udgave af PL Showet, og får Bruno Fernandes ikke pæne ord med på vejen af Jonatan Rying Larsen. 

– Marcus Rashford ligner også en spiller, der ikke er i mental balance, og så må jeg bare sige, at Bruno Fernandes nærmer sig at være en f**king skandale. Undskyld jeg bander, siger Jonatan Rying Larsen til PL Shqowr

– Han er simpelthen katastrofalt ringe, og det har han været længe. Der var lige en halv sæson, hvor han brændte Premier League, men siden da har det været noget underligt miskmask, og igen mod Brighton.

– Han smider så mange bolde væk og træffer så mange dummer beslutninger. Den her kæmpe store chance i starten af kampen, hvor han bare losser bolden over i ren Jaap Stam-stil. Jeg ved ikke, hvad der er gået galt, men hans plads bør også være i fare, lyder det Jonatan.

Lyt til denne uges udgave af PL Showet her.

Annonce