AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2022 18:50
Fernandes afslører: Det fortalte Ronaldo mig

Bruno Fernandes ved ikke om Ronaldo bliver eller ej.


Det har i flere uger været vidst, at Cristiano Ronaldo gerne vil væk fra Old Trafford denne sommer. 

Ydermere har det 37-årige fodboldikon heller ikke været med Manchester United på pre-season tour til Thailand og Australien pga. familiære årsager.

Denne situation har Bruno Fernandes kommenteret på til Daily Mail, hvor han endnu ikke ved om hans landsholdskammerat bliver i United:

- Jeg ved ikke hvad Cristiano har sagt til klubben eller manageren. Jeg ved ikke, hvad der foregår i hans hoved, og om han ønsker at rejse. Det har jeg ikke spurgt dem om. Selvfølgelig var Cristiano vores topscorer i sidste sæson, hvor han bidrog med en masse mål. Men det er ikke mit ansvar, det er klubben, der skal træffe valget, og Cristiano træffer sit eget valg.

Artiklen fortsætter under videoen.

Alt vi ved er, at han havde nogle familieproblemer, Vi skal respektere hans plads, og give ham det. Det er det hele. Det eneste, jeg spurgte Cristiano om, var da han ikke kom, var  om alt var i orden med familien. Han fortalte mig, hvad der foregik, det var det og ikke mere. 'Jeg ønsker ikke at blive involveret i det. Vi er nødt til at respektere alles beslutninger, slutter Bruno Fernandes. 

Med eller uden Ronaldo, så skal Manchester United på lørdag spille mod Aston Villa. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE