AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2020 08:29
Ferdinand slår hovedet på sømmet: Jeg er flov over United

Rio Ferdinand er den seneste tidligere spiller til at udtrykke sig kritisk om Manchester United og i særdeleshed ledelsen.


Det er sjældent, at Manchester United-fansene på Old Trafford buher af egne spillere, men stemningen blev så giftig undervejs i nederlaget til Burnley onsdag, at der kunne høres buhråb efter slutfløjt.

Men det er ikke kun tilhængerne, der efterhånden har fået nok. Tidligere på ugen udtalte Gary Neville, at man burde fyre Ed Woodward, og nu udtaler Rio Ferdinand sig også kritisk.

- Man har brugt £600 millioner på en trup, men på hvad, for jeg kan ikke se det på banen? Der er intet, der antyder, at man har lagt fundamentet for fremtiden med spillerkøbene, siger Ferdinand til BT Sport.

- Det er pinligt. Jeg bliver pinligt berørt. Ikke kun over måden, holdet spiller på, men over fremtiden. Jeg ser ingen vej. Jeg kan ikke se, at man laver målsætninger. Glem resultatet i dag, men jeg snakker om rekruttering og opbygningen af truppen.

Og Ferdinand føler virkeligt, at holdet har brug for en plan, hvis klubben skal beholde sin størrelse og fanskare.

- Unge børn gider ikke gå med Manchester United-trøjer. De gider ikke besøge Old Trafford og støtte United baseret på det, vi har set på banen, siger Ferdinand.

- Fansene udvandrer efter 84 minutter. Det er flovt. Folk i toppen af klubben bliver nødt til at se dette og lave ændringer. Lav en plan, der faktisk får folk til at se, at holdet bevæger sig i den rigtige retning.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED