AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 11:39
Ferdinand om Dybala: Jeg er glad for han ikke kom

Transferrygterne om Paulo Dybala har henover sommeren floreret, men det resulterede ikke i et skifte til engelsk fodbold.


Dette er United-legenden Rio Ferdinand yderst tilfreds, og han hævder desuden, at Juventus-spilleren ikke er ’gjort af det rigtige stof.’

Det forlyder fra flere italienske medier, at klubberne var enige om en transfer, men at Dybala selv ikke accepterede kravene.

- Jeg ved ikke, hvordan Dybala turde at afslå tilbuddet, når han er på bænken i Juventus, har Ferdinand udtalt i et interview med Starsport. 

- Måske tænker han: Jeg vil være i Champions League, eller jeg vil sidde på bænken. Jeg vil hellere gøre det end at spille for United.

Rio Ferdinand uddyber yderligere, at han glad for, at Dybala ikke kom til United.

- Jeg er glad for, han ikke kom, fordi han er ikke gjort af det rigtige stof til at være en Manchester United-spiller.

- Jeg vil have en, der tænker: United skal være et tophold, og jeg vil være en katalysator. Det er den type spiller, døren står på klem for.

Manchester United startede deres Premier League-sæson med en imponerende 4-0-sejr over Chelsea. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED