Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 11:42
Ferdinand: Ferguson plejede kun at gå amok på en særlig type spillere

Ifølge Rio Ferdinand holdt Manchester United-legenden ikke igen i sin kritik af de spilere, som han vidste kunne klare det.


Thomas Tuchel skiftede i weekenden Callum Hudson-Odoi ind mod Southampton for efterfølgende at hive ham ud igen, hvorefter den tyske Chelsea-træner kritiserede det 20-årige stortalents arbejdsindsats.

Det havde du ikke set Sir Alex Ferguson gøre, mener Rio Ferdinand. Den skotske Manchester United-legende var ellers notorisk kendt for ikke at holde igen med sin overfusning af egne spillere, når temperamentet løb af med ham, men ifølge Ferdinand gik det altid kun ud over garvede spillere.

- Sir Alex Ferguson plejede at dundre løs mod de erfarne spillere. I stedet for at lade det gå ud over de unge spillere i truppen, lod han det gå ud over spillere som mig, Giggsy og Gary Neville, for det ville alligevel påvirke de unge, fortæller Ferdinand til FIVE.

- Han vidste godt, at der var visse unge spillere, som ikke kunne håndtere så hård kritik.

Ferdinand mener dog ikke, at der som sådan var noget galt med Tuchels håndtering af Hudson-Odoi i weekenden. Den var bare anderledes.

- Tuchel er intelligent. Jeg tror, han forsøgte at signalere, at selvom Hudson-Odoi har været en af de bedre spillere for Chelsea, så er ingen immune, hvis ikke de stepper op, vurderer Ferdinand.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED