Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 10:32
Fem unge og én garvet: Her er midterforsvarerne United ønsker sig

90 Min mener at kende til de seks midterforsvarere, som Manchester United har i kikkerten lige nu.


En ny partner til Harry Maguire i midterforsvaret står højt på listen over prioriteter på Old Trafford, for der er stadig usikkerhed omkring Eric Bailly og Victor Lindelöf, og selvom Axel Tuanzebe er højt agtet, ønsker man endnu en topklasseforsvarer.

Til 90 Min fortæller en unavngiven kilde, hvem Manchester United i øjeblikket skulle anse som mulige forstærkninger til positionen. Fem af de seks transfermål er endnu under 25, mens det sjette, Sergio Ramos, er 34.

De to topkandidater skulle være Dayot Upamecano fra RB Leipzig og Pau Torres fra Villarreal. Upamecano er flere gange blevet fremhævet af forskellige medier som et transfermål, mens interessen i Torres er et relativt ubeskrevet blad.

Han fik sit store gennembrud i 2018/19-sæsonen og er i dag starter for det spanske landshold. Med en frikøbsklausul på £60 millioner er han også til at anskaffe, selvom det er noget dyrere end Upamecanos på £38 millioner.

Fra La Liga skulle Sevillas Jules Kounde også være et transfermål. Lokalrivalerne fra Manchester City bød på franskmanden i sommertransfervinduet, men blev afvist. Derudover skulle Sergio Ramos også være af interesse for The Red Devils - og samtlige andre engelske storklubber, hvis man skal tro rygterne.

Veteranen har kontraktudløb med Real Madrid efter denne sæson og kan potentielt opsnappes på en fri transfer. Ramos har dog tidligere "brugt" rygter om et muligt skifte til Manchester United til at skaffe sig selv en ny kontrakt for Los Blancos, og United skulle ikke være helt overbeviste om, at Ramos reelt ønsker at forlade Santiago Bernabeu.

The Red Devils har også to spillere på blokken, som allerede har bevist deres værd i engelsk fodbold. Den ene skulle være Brightons Ben White, som også er af interesse for Liverpool, mens Leicesters Caglar Söyüncü også er blevet scoutet intensivt gennem det seneste halve år.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED