Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fem skarpe spilforslag til weekendens Premier League-kampe

Af Stoke City Supporters Club of Denmark
02.02.2018 Kl. 21:12
Så er vi klar med spilforslag til fem af weekendens kampe fra Premier League - alle til ganske fornuftige odds!

Lørdag kl. 13.30 – Burnley – Manchester City – Mål 2 bliver scoret i 2. halvleg – 2,18 @ NordicBet

Burnley har tilsyneladende ramt muren i Premier League, hvor de sidste otte kampe har givet et udbytte på sølle fire point. Lancashire-holdet har dog været stærke på eget græs, hvor taktikken især har handlet om at lukke ned for kampen før pausen.

Både Arsenal, Liverpool og Manchester United er gået til pausen med 0-0 på Turf Moor, mens Tottenham førte med 1-0, da midtvejsfløjtet lød i holdets kamp mod Burnley lillejuleaften.

Ser vi på Burnleys 12 hjemmekampe som en helhed, er der scoret nul eller et mål før pausen i 11 af disse. Det er medvirkende til, at Brighton står med statistikken 1-7-4 for 1. halvlegene på eget græs.

Med 12 scoringer i de sidste fire kampe ser City fortsat skræmmende ud. Offensiven plejer dog først for alvor at rulle sig ud efter pausen, hvor City har scoret 2 af 3 målene i denne sæson.

City er gået målløse fra en 1. halvleg på udebane fire gange i denne sæson, mens holdet har scoret ét mål fem gange. Kun i tre tilfælde er kampens anden scoring faldet før pausefløjtet fra Citys side.

Burnley vil uden tvivl jagte sejren mod City, men det virker ikke sandsynligt, at Chris Hughton ændrer markant på sin afventende taktik midtvejs i sæsonen. City ligger fortsat alene i toppen af rækken, men den komfortable afstand ned til forfølgerne har tilsyneladende ikke stillet holdets sult for sejre.

Statistikkerne indikerer, at vi får en forholdsvis målfattig 1. halvleg, mens Citys kampform og styrke taler for, at holdet nok skal sørge for, kampen kommer til at indeholde mere end én scoring.

Det ligner derfor et fornuftigt spil til en pæn betaling, at kampens anden scoring falder efter pausen i den kamp, der åbner lørdagens program i Premier League.

Lørdag kl. 16.00
Bournemouth – Stoke
1
2,10 @ NordicBet

Bournemouth leverede en af sæsonens største overraskelser, da holdet onsdag vandt med 3-0 over Chelsea på Stamford Bridge. Bournemouth er derfor oppe på seks kampe i træk uden nederlag, mens holdet står med 4-3-5 på Vitality Stadium efter at have vundet de sidste to hjemmekampe.

På samme tid som Bournemouths sensationelle sejr spillede Stoke 0-0 hjemme mod Watford. The Potters har dermed blot vundet én af de sidste seks kampe, mens holdet har tabt fem af de sidste seks kampe på fremmed græs.

Bournemouth har vundet de sidste to besøg i Stoke, mens de to hold spillede 2-2 i den seneste kamp på Vitality Stadium i maj sidste år. Eddie Howes drenge må boble af selvtillid i en grad, så det kan tages med sydpå fra London og bruges til at lægge afstand til Stoke og nedrykningsstregen med sæsonens femte hjemmesejr.

Lørdag kl. 16.00
Brighton – West Ham
X
3,05 @ NordicBet

West Ham er svære at blive kloge på, for en god stime med sejre over West Bromwich og Huddersfield samt en flot uafgjort ude mod Tottenham er siden blevet fulgt op af to skuffende uafgjorte resultater mod Bournemouth og Crystal Palace.

Men The Hammers – som tirsdag gav debut til Inter-lejesvenden João Mário – er da oppe på seks ubesejrede kampe i træk efter tirsdagens 1-1-resultat hjemme mod Crystal Palace. Fire af de seks kampe er endt uafgjort, og på udebane står The Hammers med statistikken 2-5-6.

Brighton er ligaens mindst scorende hold med bare 18 pletskud i denne sæson. Det skal Jürgen Locadia være med til at ændre på, men nyindkøbet fra PSV er fortsat skadet, hvorfor opgaven formentlig stadig ligger på skuldrene af Glenn Murray, som har scoret fire mål i de sidste seks kampe.

The Seagulls har spillet halvdelen af holdets hjemmekampe uafgjort, og dette ligner endnu en klassisk pointdeling mod et hold fra det brede midterfelt for holdet, der ikke har vundet siden lillejuleaften.

Lørdag kl. 18.30
Arsenal – Everton
X
6,35 @ NordicBet

Everton fik smæk for skillingen med indkøbet af Theo Walcott, som scorede begge mål i 2-1-sejren over Leicester. The Toffees fik dermed brudt en trist stime på syv sejrsløse kampe, mens Everton-eksperimentet må fordoble indsatsen efter en runde uden gevinst.

Det skal blive spændende at se, hvordan Arsene Wenger lægger kabalen efter de offensive ind- og udskiftninger i transfervinduet, mens interessen hos Everton især samler sig om Sam Allardyces forsøg på at bruge både Gylfi Sigurdsson, Wayne Rooney og Theo Walcott i samme startopstilling.

Uanset udfaldet af ovenstående overvejelser, bliver pengene nok engang sat på X’et, som i denne runde er yderst velbetalt. Det er dog også seks ligakampe siden, de to hold sidste delte point. Det skete i 2014, hvor Arsenal kom fra Goodison Park med 2-2 takket være en overtidsscoring af… ja, hvem andre end Oliver Giroud.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
Indskud i denne runde: 20 kr.
Samlet indskud: 1.210 kr.
Samlet gevinst: 2.268 kr.
Profit: 1.058 kr.

Søndag kl. 17.30
Liverpool – Tottenham
Begge hold scorer i 2. halvleg
2,60 @ NordicBet

Forventningerne til søndagens topkamp er tårnhøje, og de blev ikke mindre, da Tottenham reetablerede kontakten til topholdene med en 2-0-sejr over Manchester United onsdag.

Både Liverpool og Tottenham har deres force i det offensive spil, hvilket også var tydeligt i sæsonens første kamp, som Tottenham vandt med 4-1. Siden da har Liverpool blandt andet spillet 3-3 mod Arsenal og slået Manchester City med 4-3 i en kamp, der har været sæsonens hidtidige højdepunkt.

Det er oplagt at satse på, begge hold scorer, men odds er i skrivende stund nede omkring 1,50, mens odds 2,5 mål i kampen ligger på omkring 1,60.

Vi satser derfor på, de to hold har krudt nok i magasinet til at scoret et mål hver efter pausen. Det skete i de førnævnte Liverpool-kampe mod Arsenal og Manchester City, mens Tottenham har prøvet det i 1-2-nederlaget til Chelsea.

Liverpool har scoret 57 procent af holdets mål efter pausen, mens andelen for Tottenham er 58. Vi giver derfor et par scoringer i 2. halvleg et skud til odds 2,60.

 
Annonce