Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fem potentielle store signings næste sommer

Af Morten Bruun Jørgensen
29.01.2023 Kl. 22:11
Vi kigger her på fem potentielle store handler, der kan komme i hus til sommer.

Januars transfervindue er ved at nå til vejs ende, og derfor kan vi også se på nogle af de handler, der næppe bliver en realitet i denne måned. Til gengæld kan det ske til sommer.

Herunder giver vi fem bud på store handler, der kan blive en realitet senere på året.

Christopher Nkunku til Chelsea
Handlen er ikke blevet officiel endnu, men ifølge Fabrizio Romano har Chelsea allerede indgået en aftale med både RB Leipzig og franskmanden selv. Nkunku har storspillet i Bundesligaen gennem flere sæsoner, og han er udset til at skulle spille en stor rolle i Chelseas offensiv fremover, selvom The Blues i dette transfervindue har handlet massivt ind til netop de positioner, som Nkunku også kan udfylde.

Jude Bellingham til Liverpool
Liverpool gør formentlig sig selv en stor tjeneste ved at kvalificere sig til Champions League næste sæson, hvis klubben vil have muligheden for at købe Jude Bellingham i Dortmund, for især Real Madrid vil også have fingrene i den engelske stjernespiller. Alt er dog lagt op til, at Liverpool kommer til at gå helhjertet efter den unge midtbanespiller. Det vil blive en af sommerens absolut største handler, hvis det bliver en realitet.

Moises Caicedo til Arsenal
Dette er en handel, der kan nu at ske allerede i dette transfervindue, men det kræver, at Arsenal er villig til at betale den pris, som Brighton vil have for den ecuadorianske landsholdsspiller, som selv har udtrykt et ønske om at forlade klubben i dette transfervindue. Hvis ikke handlen bliver til noget i løbet af de kommende dage, er det meget sandsynligt, at det sker til sommer.

James Maddison til Newcastle
Newcastle har indtil videre lavet en række fornuftige indkøb, siden klubben overtaget af saudiarabiske bagmænd, og den næste i rækken kan blive engelske Maddison, som har gang i en flot sæson hos Leicester, selvom The Foxes har store udfordringer. Økonomien i Leicester er også ramt, og derfor kan det give mening for klubben at sælge Maddison til Newcastle, der tidligere har vist interesse for midtbanekreatøren.

Jesper Lindstrøm til Premier League
Danskeren har taget Bundesligaen med storm siden sit skifte til Eintracht Frankfurt, og især i denne sæson har han været storspillende, og der er gået rygter om, at Liverpool er interesseret i den tidligere Brøndby-spiller. Det er dog langt fra sikkert, at det bliver Liverpool, der kommer til at jagte Lindstrøm til sommer, men det må synes sandsynligt, at der vil være mindst en anden Premier League-klub, der vil forsøge at hente ham til verdens bedste liga.

Annonce