AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 10:17
Fem bud: Her er fem transfers, der falder på plads inden for 48 timer

Vi har set nærmere på fem potentielle handler, der står til at falde på plads inden for to døgn.


Efter en hektisk weekend med masser af Premier League-fodbold på programmet forventes det, at vi får nogle transfers at se i starten af denne uge.

Vi har sat fingeren på pulsen og set nærmere på fem potentielle transfers, der forventes at falde på plads inden for de næste 48 timer. 

To nye spillere til Premier League

Pepe Reina fra AC Milan til Aston Villa (OPDATERING: Handlen er blevet en realitet)

Den tidligere Liverpool-målmand var i går på Villa Park, da Aston Villa blev smadret af Manchester City med hele 6-1, og dermed ser skiftet ud til at blive en realitet inden for nærmeste fremtid.

Gedson Fernandes fra Benfica til Tottenham på lejeaftale

Portugiseren er efter sigende landet i London denne mandag, hvor han skal gennemføre sit lægetjek forud for skiftet til The Lilywhites.

Tre spillere forlader Premier League

Nathaniel Phillips fra Liverpool til Stuttgart på lejeaftale (OPDATERING: Handlen er blevet en realitet)

Jürgen Klopp skulle bruge ham i FA Cup-kampen mod Everton og kaldte ham derfor tilbage fra sit lejeophold i Stuttgart, men nu hvor både Joël Matip og Dejan Lovren snart er tilbage, er Jürgen Klopp til at leje ham tilbage til Stuttgart.

Olivier Giroud fra Chelsea til Inter Milan

Den franske angriber er efter al sandsynlighed snart fortid på Stamford Bridge. Chelsea er i forhandlinger med Inter om en pris, og de to parter er efter sigende ikke langt fra hinanden.

Asmir Begovic fra Bournemouth til AC Milan (OPDATERING: Handlen er blevet en realitet)

Bournemouth-keeperen er ankommet til sit lægetjek hos AC Milan, hvor han skal erstatte Pepe Reina, der var backup for Gianluigi Donnarumma.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED