AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 10:03
Fellaini: Jeg er ikke en bølle - Jeg gør bare mit arbejde

Marouane Fellaini synes ikke selv, han er en bølle på fodboldbanen. Han gør bare, hvad træneren beder ham om.


Fellaini synes ofte, at medierne fremstiller et fejlagtigt og unfair billede af hans spillestil. 

- Jeg synes, det er nemt for medierne at få mig til at fremstå som en aggressiv spiller, men det er jeg ikke, siger Fellaini til GQ Style. 

Den 30-årige belgiske midtbanespiller har ellers haft en tendens til at blive tildelt advarsler - blandt andet for sine til tider meget spidse albuer -  men selvom Fellaini anerkender, at han er en fysisk spiller, ser han ikke sig selv som en bølle på banen.

- Jeg prøver bare at spille mit spil og prøver mit bedste på at vinde bolden tilbage hurtigt. Det er mit job, siger Fellaini.

Netop Jose Mourinho plejer at sætte pris på spillere, der gør, hvad han beder dem om, og Fellaini er ingen undtagelse. Portugiseren har ofte omtalt Fellaini i rosende vendinger og har offentligt begrædt, at midtbanespilleren ikke har sat sin signatur på en ny kontrakt for Manchester United. 

Fellaini, hvis kontrakt udløber denne sommer, kommer dog ikke med nogen udmeldinger om sin fremtid i interviewet med GQ Style. Til gengæld siger den belgiske krøltop, at han fortsat vil gøre sit arbejde og give alt for Manchester United, så længe han er i klubben.

- Jeg forsøger altid at blive bedre og gøre mit bedste for holdet, for klubben og for fansene. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED