AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2019 08:57
Fekir kritiserer Liverpool: Der blev fortalt mange løgne

Franskmanden mener ikke, at den sande årsag til, at skiftet til Liverpool faldt til jorden, er kommet frem.


Først en sommer senere bryder Nabil Fekir for første gang stilheden omkring hans fejlslagne skifte til Liverpool og påstår, at der er blevet fortalt masser løgne om den kollapsede handel.

Skiftet faldt sammen i ellevte time, efter at den franske offensivspiller havde gennemført en række officielle præsentationsinterviews med klubben. 

I sidste ende trak The Reds sig dog, hvilket angiveligt skyldtes bekymringer over en knæskade, som Fekir led tilbage i 2015.

Fekir, der denne sommer skiftede til Real Betis i stedet, insisterer nu over for L'Equipe, at hans knæ aldeles ikke fejler noget - og heller ikke gjorde det, da Liverpool trak stikket i sidste øjeblik. 

- Der blev fortalt mange løgne, hvilket virkeligt påvirkede mig, siger Fekir.

- Særligt løgnene om min familie. Det sårede både dem og mig. Det er især slemt, når man ved, at der bliver talt falskt.

 Til dato aner Fekir fortsat ikke, hvorfor Liverpool-skiftet kollapsede, men han mener, at bekymringer over hans knæskade var en undskyldning fra Premier League-klubben for at trække sig.

- Det, der blev skrevet, var ikke sandt. Mit knæ har det fint. Jeg fik det tjekket på Clairefontaine (Frankrigs træningscenter for landsholdet, red.) og mit knæ blev ikke engang nævnt, siger Fekir.

- Ønsker I sandheden? - Jeg kender den ikke engang selv. Jeg gennemgik mit lægetjek, og så besluttede Liverpool ikke at hente mig. De forsøgte at få mig til at tro, at det var på grund af knæet, men en undskyldning skulle findes.

I sin sidste sæson for Lyon -  efter det manglende skifte til Anfield - scorede Fekir ni mål og lavede syv assists. Til franskmandens forsvar var der angiveligt ikke nogle tegn på, at hans knæ hæmmede ham.

Denne sommer drog han så til Real Betis i en handel værd £22 millioner, selvom der var sporadiske rygter om, at Liverpool fortsat var efter ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED