AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 16:34
Fejlslagent lejeophold: Newcastle tilbagekalder Sørensen

Elias Sørensen fik ikke chancen for at bevise sit værd for Blackpool.


Elias Sørensen har scoret 19 mål for Newcastle Uniteds U23-hold denne sæson og vandt sidste uge vandt han den prestigefyldte Wor Jackie-pris, som uddeles til klubbens største kommende stjerner.

Men det hele har ikke været en dans på roser for det unge danske angribertalent, som blev udlejet til Blackpool i januar efter at have underskrevet en langtidskontrakt med The Magpies.

Siden skiftet til League One-klubben er det kun blevet til i alt 32 minutters spilletid.  Det har Newcastle nu taget konsekvensen af og tilbagekaldt danskeren fra sit lejeophold.

Forleden gav Rafa Benitez også udtryk for sin utilfredshed med danskerens manglende chancer for Blackpool, og nu har han og klubledelsen altså besluttet sig for, at det gavner Sørensens fremtid at vende tilbage til The Magpies i stedet for at gå til spilde på Blackpools bænk.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED