AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 20:40
Fejlfortolket: Pedro ønsker at blive i Chelsea

Pedro fortæller, at han er blevet fejlfortolket, og at han ønsker at blive i Chelsea.


Her på PLBOLD kunne vi i går fortælle, at Pedro havde udtalt til Cadena SER, at han forlader Chelsea efter denne sæson.

Det passer dog ikke. 

Flere medier har således delt nyheden, efter Pedro blev interviewet af Cadena SER, men spanieren slår fast, at han er blevet fejlfortolket. Samtidig gør han det klart, at han ønsker at blive i London-klubben: 

- Som mange ved, udløber min kontrakt til maj, men jeg har endnu ikke snakket med klubben om, hvorvidt kontrakten bliver forlænget eller ej, siger han til Chelseas officielle hjemmeside. 

- Jeg har set en masse beskeder fra Chelsea-fans, der skriver farvel og takker mig, hvilket jeg påskønner, men jeg vil gerne slå fast over for dem, at intet er afgjort endnu. 

- Mit ønske er at blive her, men vi ved selvfølgelig ikke, hvad der sker. Jeg skal snakke med klubben, og derefter må vi se, hvad det ender med. 

32-årige Pedro kom til Chelsea i 2015 fra FC Barcelona. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED