Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

FCK-stjerne: En fordel at møde City nu

Af Emil Plovgaard
12.02.2024 Kl. 21:40

FCK er kommet på en svær opgave mod Manchester City, men for københavnerne, kan det være en fordel at møde Pep Guardiolas mandskab nu, lyder det fra FCK-lejren.

Der venter en kamp mellem lilleputterne og kæmperne tirsdag aften i Parken.

Her mødes F.C. København og Manchester City i Champions Leagues ottendedelsfinale.

FCK har som bekendt været på vinterpause i Superligaen. Trods det fattige kamp-program, der har mødt københavnerne i indeværende kalenderår, så kan det være en fordel at møde Manchester City nu.

Det mener både Jacob Neestrup og Victor Claesson.

– Det havde selvfølgelig været en fordel, hvis vi var i samme kampflow som i efteråret, men det er en fordel i forhold til Superligaen, at vi har City nu. Men det er som det er, og vi har vidst det længe.

– Vi har forsøgt at få den bedste opstart med træningspassene og træningskampene, og jeg føler vi er et godt sted, lyder det fra Neestrup mandag.

Victor Claesson er på bølgelængde med sin overordnede.

– Jeg prøvede også i Krasnodar at skulle spille efter en længere kamppause, og jeg synes næsten det var en fordel at kunne forberede sig så længe. Og City spillede i lørdags, så de kan have trætte ben og så videre, mens vi kommer helt friske og kan give 100 procent, så det er ikke kun en ulempe, at vi ikke har spillet et stykke tid, siger Claesson ifølge FCK’s hjemmeside.

F.C. København må desuden undvære en stor profil til opgøret – læs mere her.

Pep Guardiola har desuden udtrykt sin kærlighed for én FCK-stjerne – læs mere her.

Annonce