Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

FCK-kamp sendes verden over: Så mange lande vises CL-brag i

Af Emil Plovgaard
12.02.2024 Kl. 21:59

FCK oplever en voldsomt stor medieinteresse.

Det er nemlig en gigantisk kamp, der spilles i Parken tirsdag aften.

Her skal F.C. København op imod Manchester City i Champions League ottendedelsfinale.

Medieinteressen er på et hidtil uhørt niveau.

– Til hjemmekampe i gruppespillet var der typisk tre-fire TV-rettighedshavere med kommentator-pladser på tribunen, men til City-kampen har vi 12 TV-stationer. Dertil kommer en voldsomt stor medieinteresse fra hele verden, så vi har også udvidet antallet af pressepladser en del.

– Ud over TV-stationernes kommentatorer og eksperter, så kommer der ca. 150 journalister og fotografer til kampen, inklusive klubbernes egne medier. Men vi har haft over 200 ansøgninger om akkreditering, så vi har desværre måttet skuffe mange danske og udenlandske pressefolk, som gerne ville ind og dække kampen, lyder det fra pressechef i F.C. København, Jes Mortensen, i et interview på klubbens hjemmeside.

Kampen sendes verden over, og i alt vises den i 159 lande, skriver F.C. København på sin hjemmeside. Den fulde liste kan ses her.

12 TV-stationer i form af Viaplay DK, TNT UK, TV2 Norge, Telia Sverige, Canal+ France, Polsat, CBS USA, Stan Australia, Sky Italia, Sony Six, TSC Israel og Proximus vil være til stede med kommentatorer.

Desuden vil journalister og/eller fotografer fra blandt andet Danmark, England, Sverige, Norge, Island, Holland, Spanien, Polen, Tyskland, USA, Slovakiet og Japan. Desuden kommer yderligere en håndfuld danske og udenlandske TV-stationer for at lave indslag om kampen.

PLBOLD.DK er naturligvis til stede til opgøret, som vi dækker tæt.

På forhånd kan vi berette om, at FCK-stjerne misser opgøret.

Ligesom Pep Guardiola har en stor kærlighed til overs for FCK-stjerne.

Annonce