AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 10:35
Farvel og tak, Eriksen? - Danskeren skifter til Real Madrid efter CL-finalen

Den spanske journalist Jaime Astrain påstår, at Christian Eriksen har indgået en aftale med Real Madrid.


Hvis de seneste rygter er sande,  må man krydse fingre for, at Christian Eriksen slutter sin Tottenham-karriere af med manér og en sejr i Champions League-finalen.

Ifølge den spanske journalist Jaime Astrain skulle det nemlig blive danskerens sidste kamp for Spurs,  da han efter finalen trækker i Real Madrids hvide trøje og bliver præsenteret som klubbens nye signing.

Der har tidligere været rygter om, at Eriksen skulle have indgået en verbal aftale med Los Blancos, men ifølge Astrain skulle en transfersum og kontrakt nu være forhandlet på plads.  Kun klubbernes officielle udmelding mangler.

-  Jeg har pålidelige oplysninger om, at Real Madrid allerede har indgået kontrakt med en spiller for den kommende sæson. Det er Eriksen. Når Champions League-finalen er spillet, bliver det offentliggjort, fortællere Astrain til El Chiringuito.

Vi kan umiddelbart ikke finde nogen rapporteret salgspris for den danske stjerne, som blot har en sæson tilbage på sin kontrakt med Tottenham.  Derfor er det svært at vurdere,  hvor meget Spurs kan eller har krævet for playmakeren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED