AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 17:05
Farvel og tak, Abramovich: Chelsea forhandler milliardsalg med tre parter

Daily Mail skriver søndag, at hele tre parter er ved forhandlingsbordet om et muligt opkøb af Chelsea for £2,5 milliarder.


Bruce Buck, Chelseas bestyrelsesformand, var for nyligt ude og afvise alle rygter om, at Roman Abramovich skulle være interesseret i at skille sig af med klubben.

The Daily Mail erfarer dog, at der er hold i rygterne.  Således skulle hele tre forskellige parter være ved forhandlingsbordet om et muligt køb af Londonklubben for £,2,5 milliarder.

Englands rigeste mand, Sir Jim Ratcliffe, samt en amerikansk og en asiatisk finansgruppe skulle have holdt indledende forhandlinger med klubben i de forgangne uger.

Roman Abramovich, der opkøbte klubben i 2003 og sidenhen har pumpet store summer i sin investering, har ikke været i stand til at se en Chelsea-kamp siden maj sidste år på grund af visum-problemer.

I stedet har den russiske rigmand søgt om israelsk statsborgerskab og er nu bosat i Tel Aviv.  Det har dog ikke afholdt ham fra at hælde penge i klubben, hvis moderselskab i dag skylder russeren £1,2 milliarder.

Det er penge, som han potentielt kan få igen i mangefold, hvis han sælger klubben til en af de interesserede parter.

Oakwell Capital, en virksomhed, der hjælper udenlandske købere med at opkøbe fodboldklubber, bekræfter, at der er fornyet interesse fra særligt USA og Asien i Premier League-klubberne – uden at nævne Chelsea specifikt. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED