Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fantastisk: Denne klub er kommet bedst ud af transfervinduet

Af Morten Bruun Jørgensen
01.02.2023 Kl. 10:52
Vi gør status over transfervinduet i januar og udpeger nu den klub, der er kommet bedst ud af transfervinduet.

Det er ret nemt at komme godt ud af et transfervindue, når man har brugt 2,6 milliarder kroner, men det er godt nok svært at komme uden om, at Chelsea har styrket sig helt enormt.

The Blues har hentet otte nye spillere i løbet af januar, og i modsætning til sommerens transfervindue lader der også til at have været en plan med de mange signings.

Chelsea-ledelsen har nemlig valgt at gå efter unge spillere, og flere af spillerne har også allerede fået mulighed for at vise sig frem på London-klubbens bedste mandskab.

Først og fremmest er det Enzo Fernàndez-handlen, der springer i øjnene. Argentineren er verdensmester, og det er ikke mere end halvanden måned siden, at han blev kåret til VM-turneringens bedste unge spiller. Han er samtidig præcis den type spiller, som Chelsea har manglet.

Det er Mykhailo Mudryk også. Ukraineren har kun fået 35 minutter mod Liverpool, men allerede her viste han, at han kan være den offensive stjerne, som Chelsea har manglet siden Eden Hazard smuttede til Real Madrid. Samme indflydelse kan vi næppe forvente med det samme, men Mudryk virker utrolig spændende.

LÆS OGSÅ: UEFA chokeret over Chelsea

LÆS OGSÅ: Uha, Chelsea: Tre transfers gik i vasken

I forsvaret har Benoit Badiashile fået et par kampe, og den unge franskmand ligner en spiller, der kan blive fast mand for Chelsea i foråret. Han besidder en kæmpe fysik, som Chelsea ikke har haft siden Kurt Zouma.

Debuten var bestemt ikke god for João Félix, som fik et direkte rødt kort og har været ude med karantæne siden da. Han nåede at vise glimt af sine kvaliteter, og selvom han kun er lejet i Atlético Madrid, kan han nå at gøre en stor forskel.

Offensiven har også fået en forstærkning i form af Noni Madueke, som er en spændende type, og det bliver interessant at se, hvorvidt englænderen kan få en betydning for The Blues med det samme.

De sidste tre er også unge spillere i form af Malo Gusto, Andrey Santos og David Datro Fofana, som næppe får en stor rolle allerede i denne sæson. Til gengæld er de meget spændende spillere til fremtiden.

Chelsea har brugt vanvittigt mange penge, men det har også givet pote, for London-klubben er uden tvivl kommet bedst ud af transfervinduet, hvor det også er lykkedes at sælge Jorginho for omtrent 100 millioner kroner på et tidspunkt, hvor italieneren havde seks måneder tilbage af sin kontrakt.  

Annonce