AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 15:49
Fansene har talt: Sådan ender topbraget mellem Liverpool og Arsenal

PLBOLD har taget en snak med Clark James fra Redmen Family og Peter Høst fra Arsenal Denmark som optakt til lørdagens storkamp på Anfield.


Der er lagt op til et målrigt topbrag, når Liverpool byder Arsenal op til dans på Anfield.

Begge hold ser knivskarpe ud offensivt, mens Liverpool har set mere skrøbelige ud defensivt, end vi kender dem.  Det er noget, Arsenal også har for vane, men måske David Luiz' lederevne kan banke Gunners-bagkæden på plads.

Alt dét - og meget mere - kan du læse mere om herunder, hvor vi har taget en snak med en repræsentant for hver af holdenes fanklub - Clark James fra Redmen Family og Peter Høst fra Arsenal Denmark.

Da Liverpool har hjemmebanefordelen, lægger vi ud med dem.

Interview med Clark James, medstifter af Redmen Family.

De første to spillerunder er ovre. Hvad er dit indtryk af sæsonstarten?

- Den har været hektisk. Liverpool har haft en stor arbejdsbyrde fra sæsonstarten med mange kampe, som har brudt rytmen, man ellers er vant til. Det er en hård start, men dét til trods er vi kommet fint fra start med fine resultater til trods for, at flere nøglespillere først kom sent hjem til pre-season, men spillemæssigt er der noget at bygge videre på;

- Især defensivt lader det til, at vi forsøger at implementere en højere bagkæde, og det ser ud til, at spillerne har brug for mere tid på træningsbanen med det, før det fungerer efter planen.

Hvordan er din mavefornemmelse op til kampen?

- Den er god. Vi har et god tag på Arsenal under Jürgen Klopp, og deres offensive stil passer godt til os. Arsenal har haft en god sommer i transfervinduet og kommer med noget ekstra ildkraft, men vi har haft en uges hvil nu, og vi slår dem ofte med store cifre på Anfield.

- Arsenal vil altid gerne spille fodbold på Anfield, og jeg kan fornemme, at de kommer med stor selvtillid og optimisme, så jeg tror, de blæser til angreb igen, og det er egentligt den måde, vi gerne vil møde dem på.

Hvad er dit hovedargument for, at Liverpool vinder?

- De er forudsigelige, og man ved, hvad der kommer.  De kan ikke sætte en prop i vores offensiv og lukke ned for os, så der kommer næppe noget overraskende fra Unai Emerys side rent taktisk. De går til angreb, og vi går til angreb, men der plejer vores offensiv altså at vinde kampen på Anfield.

Hvad er dit hovedargument for, at Liverpool taber?

- Jeg kan se et problem i, at Dani Ceballos kan spille et brag af en kamp mod os. Han ser virkeligt spændende ud, og formår han at spille sig igennem det presspil, som vi med sikkerhed kommer med, så kan han virkeligt orkestrere Arsenal-offensiven. Jeg tror dog, at han får en "Velkommen til England"-hilsen fra vores midtbane.

Hvilken spiller bliver afgørende for at Liverpool spiller en god kamp?

- Hvis jeg skal vælge én og kun én, så bliver det Fabinho; Han skal sætte en stopper for Arsenals omstillingsspil. Han skal være både aggressiv og forudseende på samme tid for at dæmme op for dem, og efter en lidt svag sæsonstart satser jeg på, at han stempler ind i morgen.

Hvis du taler med hjertet, hvad ender kampen så?

- 6-2 til Liverpool.

Hvis du taler med hjernen, hvad ender kampen så?

- 3-1 lyder mere realistisk. Jeg håber og tror på mål i begge ender, og jeg tror virkelig, at vi får en underholdende fodboldkamp. Arsenal er svære at forudsige, men jeg vil mene, at vi har bedre balance på holdet end dem.

Artiklen fortsætter efter billedet:

Interview med Peter Høst, bestyrelsesmedlem i Arsenal Denmark.

De første to spillerunder er ovre. Hvad er dit indtryk af sæsonstarten?

- Den er meget positiv, og der er en fornyet energi og begejstring i klubben. Vi plejer aldrig at komme godt fra start, og det er første gang i 10 sæsoner, at vi starter med to sejre i sæsonens to første kampe.

- Derudover har vi haft det bedste transfervindue i mands minde, for vi har fået de spillere, som vi stod og manglede plus mere; En midterforsvarer, en winger. Det hele har været optur, selvom man selvfølgelig kan sige, at Newcastle og Burnley burde give seks point.

Hvordan er din mavefornemmelse i forhold til kampen mod Liverpool?

- Vi fik jo en kæmpe snitter sidste sæson på Anfield med 5-1, men jeg er altid optimist inden en kamp. Det er lang tid siden, at vi har vundet på Anfield, men man har vel lov at drømme lidt?

Hvad er dit hovedargument for, at Arsenal vinder kampen?

- Liverpool er svækkede på målmandsposten på grund af skader, og jeg er sikker på, at Aubameyang kommer til at score. Desuden har vi masser medvind efter et transfervindue, som har øget konkurrencen i truppen og skabt noget positivitet. Liverpool har ikke hentet nye spillere, som kan skabe den slags momentum og begejstring, så man kunne godt håbe, at deres niveau var stagneret lidt.

Hvad er dit hovedargument for, at Arsenal taber kampen?

- VI kan simpelthen ikke forsvare, men jeg håber, at den defensive organisation modbeviser mig. Det er sjovt med David Luiz, hvordan han på én og samme tid kan være en fremragende forsvarer og en cirkusklovn. Han kan lave nogle enorme hjerneblødninger, men har samtidigt nogle lederevner, som Laurent Koscielny aldrig kunne matche, så måske kan han gøre en forskel.

Hvilken spiller bliver afgørende for, at Arsenal spiller en god kamp?

- Det bliver spændende at se, om Dani Ceballos kan bygge videre på sin Man of the Match-præstation mod Burnley sidste runde. Han får sig en ilddåb i sin udebanedebut mod Liverpool på Anfield, men han kunne være X-faktoren, der giver os overhånden. Liverpool ser lidt svage ud på midtbanen, og han kan måske gå ind og dominere dem.

Hvis du taler med hjertet, hvad ender kampen så?

- 3-0 til Arsenal.

Hvis du taler med hjernen, hvad ender kampen så?

- 1-1.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED