AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 10:27
Fansene har talt: Her er de mest hadede hold i Premier League

En ny undersøgelse viser, hvem de engelske fodboldfans synes allermindst om.


Fodbold er et spil med store følelser, så kærlighed til et hold går ofte hånd i hånd med had til et andet.

The League of Love and Hate er en årlig undersøgelse blandt tusindvis af engelske fodboldfans for at ser, hvem de anser som sine største rivaler.

Nu er resultaterne blevet opgjort, og det er altid interessant at se, hvem der er blandt de mest hadede modstandere.

Arsenal- og Tottenham-tilhængerne er eksempelvis helt enige om at hade hinanden. Til gengæld har Gunners-tilhængerne det dårligere med Manchester United end Tottenham, hvilket formentligt kan spores tilbage til klubbernes rivalisering i starten af dette årtusinde.

Chelsea-tilhængerne er ikke overraskende utilfredse med sine Londonrivaler - og Manchester United.  The Blues er heller ikke selv særligt populære blandt tilhængerne af de andre Big Six-klubber, men der er ingen, som har Chelsea som sit absolutte hadehold.

Liverpool-fansene hader selvfølgelig Manchester United, men synes åbenbart også mindre om både Chelsea og Manchester City end lokalrivalerne fra Everton. 

Følelsen er til gengæld også gengældt fra fodboldfansene i Manchester.  Både de røde og de blå supportere hader Liverpool som pesten, mens The Toffees har større aversion mod storebror, end storebror har mod dem.

Tottenham er heller ikke synderligt populære, men det er særligt i London, at Spurs-tilhængerne skal se sig bagover. Tilhængerne fra Chelsea, Arsenal, West Ham og Watford synes nemlig allesammen, at Spurs er "trælse" på godt jysk.

 Hele opgørelsen kan du se herunder:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED