AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 15:00
Fair Play-tabellen: Arsenal med store disciplinærproblemer

Arsenal har ikke præsteret pointmæssigt eller Fair Play-mæssigt i denne sæson.


Premier League-sæson lakker mod enden, hvorfor der er hård kamp om ligaplaceringerne i begge ender af tabellen.

Helt så hård kamp om pladserne er der ikke i Fair Play-tabellen, som er en indikator for, hvilke hold, der har spillet mest fair i løbet af sæsonen.

Fair Play-tabellen er baseret på antallet af og kombinationen af gule og røde kort i Premier League-kampene, der hidtil er blevet spillet.

Liverpool indtager således duksepladsen både pointmæssigt og Fair Play-mæssigt i ligaen, hvor det kun er blevet til 31 gule kort og ét rødt kort.

Omvendt alarmerende ser det ud for Mikel Artetas Arsenal, som har fået hele 72 gule kort og fem røde, hvilket betyder, at klubben indtager en klar sidsteplads på listen over Fair Play.

På pladsen over Arsenal ligger Tottenham, som heller ikke har nydt den store succes i indeværende sæson. José Mourinhos tropper har samlet 67 gule kort og tre røde kort til sig.

Listen lyder som følger, og er udformet af Transfermarkt:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED