Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Færdig efter 12 år: "Han burde have forladt United for længe siden"

Af Emil Plovgaard
29.05.2023 Kl. 13:58
Hans tid hos Manchester United har varet alt for længe, lyder det.

Den tidligere Manchester United-topscorer Dimitar Berbatov mener, at Phil Jones burde have forladt klubben for længe siden.

Det siger den bulgarske angriber i et eksklusivt interview med Betfred.

Jones har været igennem mange skadesperioder i sine 12 år i klubben, og det efterlod ham for det meste på lazarettet.

Hans kontrakt udløber til sommer, og han har meddelt, at han har forladt klubben, når det sker.

Berbatov mener, at det var åbenlyst, at Jones ikke ville få spilletid i Manchester United, så derfor burde forsvarsspilleren have forladt klubben noget før, lyder det.

– Jeg mener, at Phil skulle have forladt klubben for længe siden, for det var åbenlyst, at han ikke var en del af planerne hos en række af de seneste managere hos Manchester United. Han ville ikke komme til at spille. Hans tid var forbi, og han skulle have forladt klubben før, men det er, hvad det er. Jeg ønsker ham held og lykke i fremtiden.

– Har han været kritiseret på uretfærdig vis? Der har vi alle været, og sommetider få man den kritik, man fortjener, og sommetider gør man ikke. Det er fodbold.

– Jeg kan godt forstå Phil, for når man skifter til Manchester United, ønsker man ikke at forlade klubben igen. Stol på mig. Jeg kan godt forstå, hvorfor han er blevet i så mange år, siger Berbatov til Betfred.

Jones satte forleden nogle ord på sin tid hos Manchester United.

– Det har været meget svært i de sidste pa år. Det er der ingen grund til at benægte. Det gemmer jeg mig ikke fra. Min familie har spillet en afgørende rolle i at holde mig på rette kurs i et forsøg på at blive fit og spille mere.

– Jeg har savnet at spille fodbold. Jeg har savnet det. Man vokser op med at spille fodbold, og det eneste, man ønsker, er at spille fodbold. Det er alt, jeg har kendt til, lige siden jeg var helt lille, og det er, hvad jeg elsker at gøre i mit arbejde. Jeg har været heldig at gøre det, men ikke helt så meget, som jeg havde ønsket, sagde han i et interview med klubbens hjemmeside.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. – Thomas Tuchel forlader Bayern München i dag

3. Brighton og Liverpool er nået til enighed om kæmpehandel

4. Tottenham vil tredoble Brentford-stjernes løn

5. Store problemer i Chelsea: Stjerner forlader træningen

 

Annonce