AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 15:00
Får ingen spilletid: Tottenham overvejer at hente lejesvend hjem

Tottenham overvejer kraftigt at kalde Jack Clarke hjem i januar, da han ikke får spilletid i Leeds.


Tottenham hentede i løbet af sommeren Jack Clarke i Leeds, men London-klubben valgte efterfølgende at udleje ham tilbage til Leeds, så han kunne få regelmæssig spilletid og dermed opbygge mere erfaring. 

Clarkes lejeophold i Leeds er dog langt fra gået som forventet. 

Midtbanespilleren har indtil videre kun fået spilletid i Carabao Cuppen, og i de seneste fem ligakampe har han end ikke været på bænken for Championship-klubben. 

Den udvikling er de naturligvis ikke tilfredse med i Tottenham-lejren, og ifølge Daily Express overvejer Spurs kraftigt at hente Clarke hjem til januar. 

Planen er dog ikke, at Clarke skal forblive i Tottenham, da man som førnævnt ønsker at give ham regelmæssig spilletid. Et lejeophold i en anden klub vil dermed være løsningen, og ifølge Daily Express holder både Crystal Palace, Everton og West Ham øje med situationen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED