Få overblikket: Sådan forløb lørdagens kampe

Her kan du få et overblik over, hvordan søndagens Premier League-kampe løb an.

Det blev en kamp uden de store chancer og en meget fastlåst affære.

Dog var der flotte takter at spore fra Chelseas nyindkøb Mykhailo Mudryk.

Bournemouth 1 – 1 Nottingham Forest:

De to oprykkere mødtes lørdag eftermiddag i en duel på Vitality Stadium.

Det var værterne, der begyndte opgøret bedst, idet Jaidon Anthony nettede til 1-0 på oplæg af debutanten Dango Ouattara.

Tre point skulle det ikke blive til, for fem minutter før tid udlignede Sam Surridge til kampens slutstilling 1-1.

Dermed fortsætter Forest' gode stime, mens Bournemouth nu er at finde under nedrykningsstregen.

Leicester 2 – 2 Brighton:

Victor Kristiansen var at finde på King Power Stadium lørdag eftermiddag.

Den danske venstre back kom dog ikke på græsset i denne ombæring, da der lige er nogle formaliteter, der skal ordnes inden.

Men han sad på tribunen og kunne følge med i opgøret, hvor han så sit nye hold komme bagud efter 27 minutters spil, da gæsternes Kaoru Mitoma scorede kampens første mål.

Omtrent 10 minutter senere udlignede hjemmeholdets Mark Albrighton dog, da han ikke tøvede, da der faldt en ripost ned til ham.

Kristiansen kunne rejse sig endnu igen fra sit sæde, da Harvey Barnes efter godt en times spil fandt vej til målet.

Desværre for 'VK' og co. holdt føringen ikke kampen ud, da 18-årige Evan Ferguson udlignede kort før ordinær tid.

Southampton 0 – 1 Aston Villa:

Southampton er placeret i bunden af rækken, mens Aston Villa er et vaskeægte midterhold i denne sæson, som ikke for alvor kommer i fare. Og nok heller ikke i nærheden af europæisk.

Det mest dramatiske, der skete i første halvleg skete efter 42 minutters spil, hvor en drone overfløj stadion.

Det sendte med øjeblikkelig virkning de to hold ned i katakomberne under stadion af frygt for, hvad der ville ske.

Heldigvis var der ikke noget alvorligt i forbindelse med episoden, og derfor kunne kampen genoptages.

Om det var en rasende fan, der ville forhindre endnu et Southampton-nederlag, som bevidst havde sendt dronen ind mod stadion, vides ikke, men ondt blev til værre for værterne.

Ollie Watkins stod for Villas mål til 1-0 omkring et kvarter før tid. Det blev til et nederlag, og derfor er Southampton at finde på sidstepladsen i Premier League.

West Ham 2 – 0 Everton:

I bunden af Premier League blev der spekuleret i, om denne kamp kunne koste en fyring af sig.

Det kan meget vel blive efterspillet for Evertons Frank Lampard, selvom der også var meget pres på hjemmeholdets David Moyes inden kampen.

Det ser dog ud til, at han indtil videre har redet stormen af sig med dagens 2-0-sejr, hvor begge mål blev scoret af Jarred Bowen.

Lampard og co. er dog i gang med en mareridtssæson, og det ser ikke godt ud i den blå del af Beatlesbyen, hvor man i øjeblikket indtager

Crystal Palace 0 – 0 Newcastle

Newcastle mistede vigtige point i toppen af Premier League lørdag aften.

Her var man på besøg på Selhurst Park. En kamp, der dog endte uden mål.

Det betyder, at Eddie Howes mandskab nu er oppe på ni uafgjorte i Premier League i denne sæson, og at Manchester United kan overgå klubben fra det nordøstlige England med som minimum ét point i morgendagens udekamp mod Arsenal.