AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 17:24
Everton-profil fik ordrer af Ancelotti: Vidste ikke, om det var en joke

Carlo Ancelotti ville have en af Evertons profiler til at spille en ny position, og det troede den pågældende spiller ikke helt på i starten.


Det må være en joke.

Sådan tænkte Gylfi Sigurdsson, da han blev fortalt af Carlo Ancelotti, at han skulle spille en ny rolle på banen. Det fortæller han til Evertons hjemmeside.

- Jeg vidste ikke, om han jokede. Carlo er en meget erfaren og succesrig manager, og vi har et godt forhold, siger islændingen.

Da Carlo Ancelotti overtog tøjlerne i Everton, ville han have Gylfi Sigurdsson til at spille længere tilbage på banen, hvor han i endnu højere grad kan diktere spillets gang.

Var den beslutning blevet truffet for en håndfuld år siden, havde Everton-spilleren reageret noget anderledes end nu.

- Hvis det var sket for fem eller seks år siden, ville jeg ikke have været særlig glad, men som man modnes og bliver mere erfaren, er det en god udfordring at spille en ny position og skulle tænke anderledes over nogle ting.

Tidligere har Gylfi Sigurdsson været 10’eren på de hold, han har spillet på, men de seneste måneder har han mere fungeret som en 8’er eller sågar en 6’er.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED